A van den Ende

Vriendelijk, kundig personeel, verschillende prijsklassen,

M.gunsing

Erg aardig en attent met het mee denken van onze wensen.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

W Heinen

Buitengewoon goed

Reactie Profijt Meubel:

Ontzettend bedankt voor deze goede beoordeling!
Veel woonplezier alvast gewenst met de nieuwe meubels!
Carlijn
Profijt Meubel Amersfoort

Angelo Botti

Aardig personeel, kundig en vriendelijk

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt Angelo voor de mooie review.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

A vdr meer

Goed en fijn geholpen door Lia. Goede informatie gehad en een mooie bank besteld.

Reactie Profijt Meubel:

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over hoe onze collega Lia je geholpen heeft, A. van der Meer. We wensen je heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van... Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over hoe onze collega Lia je geholpen heeft, A. van der Meer. We wensen je heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Vellybean

Prima advies en service

Sa koudijs

Super relex fijn geholpen door Bob niet opdringer👍👍

NIESSEN

Mooi en overzichtelijk en netjes.

Goedemiddag meneer, mevrouw Niessen,
Hartelijk dank voor uw fijne 5-sterren review!
Graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette
Profijt Meubel Roermond

Leo

Prima geholpen bij de aankoop van geweldige producten

Johnny

Goede keus

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! Wij zijn heel blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop en dat u positief te spreken bent over onze... Hartelijk dank voor het delen van uw positieve review! Wij zijn heel blij dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij uw aankoop en dat u positief te spreken bent over onze winkeluitstraling en ons assortiment.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Hartelijke groet,
Ingrid, Profijt meubel Poortvliet.