T

Geweldig geholpen door Ignas en zijn collega’s bij Profijt in Huissen. Geweldige service en heel erg klantvriendelijk. Ik kocht een bank voor bij de tafel, Ignas dacht op alle vlakken heel erg goed... Geweldig geholpen door Ignas en zijn collega’s bij Profijt in Huissen. Geweldige service en heel erg klantvriendelijk. Ik kocht een bank voor bij de tafel, Ignas dacht op alle vlakken heel erg goed mee en toverde een lach op mijn gezicht. Het bestaat dus nog: medewerkers die met plezier hun werk doen en de klant écht goed willen helpen. Ik zou deze zaak aanraden bij anderen, hier word je gehoord&geholpen.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor de uitgebreide review en mooie complimenten aan onze collega Ignas. Super om te horen dat je zo vriendelijk en uitgebreid geholpen bent. Veel plezier gewenst van je nieuwe... Hartelijk dank voor de uitgebreide review en mooie complimenten aan onze collega Ignas. Super om te horen dat je zo vriendelijk en uitgebreid geholpen bent. Veel plezier gewenst van je nieuwe eetkamerbank. We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Ruben

Overzichtelijk en gezellig

Bedankt voor de beoordeling meneer Schoutsen,
Leuk om te horen dat u onze winkel aanbeveelt, en dat u ons als overzichtelijk en gezellig heeft ervaren.
Graag tot een volgende keer.
Team...
Bedankt voor de beoordeling meneer Schoutsen,
Graag tot een volgende keer.
Team Profijt Meubel Hoorn

Jose jansen

Perfect geholpen, goede uitleg, erg gastvrij

Reactie Profijt Meubel:

Hi Jose, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze collega Stan je zo goed en gastvrij geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe relaxfauteuil! Vriendelijke groet, team... Hi Jose, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat onze collega Stan je zo goed en gastvrij geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe relaxfauteuil! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Esra

Positief, professioneel geholpen door Stan.

Jose van Onzenoort

Fijne winkel,veel keuze in meubels etc. Vriendelijk personeel!

Reactie Profijt Meubel:

Hi Jose, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat je ervaring in onze winkel zo goed is en ons personeel je vriendelijk geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe... Hi Jose, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat je ervaring in onze winkel zo goed is en ons personeel je vriendelijk geholpen heeft. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Marcel verweij

Deze winkel is top goeie uitleg en vriendelijke mensen die je helpen en ze nemen de tijd met je niks is te veel alles is mogelijk dank je wel voor jullie zorgen en vooral remco top man dat voor ons... Deze winkel is top goeie uitleg en vriendelijke mensen die je helpen en ze nemen de tijd met je niks is te veel alles is mogelijk dank je wel voor jullie zorgen en vooral remco top man dat voor ons een hoop gedaan hebt echt top daarom geven we jullie een dikke 10 en tot snel weer

In alles zijn ze goed

Reactie Profijt Meubel:

Dank u wel voor deze positieve review, Marcel Verweij. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Opa Borrelwater

Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Geen tips.

Susanne

Geen druk, klantvriendelijk, duidelijke uitleg. Persoonlijke uitstraling niet zakelijk

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze mooie review Susanne. Wij zijn blij dat wij u met een duidelijke uitleg en zonder druk een fijne ervaring hebben mogen geven.
Alvast heel veel plezier gewenst van jullie...
Alvast heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe inrichting.
Chloë

A.Arends

Goed advies van een behulpzame verkoper ignas

Goed advies van verkoper

Geen verbetertips

Reactie Profijt Meubel:

Hartstikke bedankt voor de mooie woorden over onze collega Ignas. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Dave Schabbing

Zeer goed

Reactie Profijt Meubel:

Hartstikke bedankt voor je vriendelijke woorden Dave! Super dat je goed bent geholpen door Ignas in onze winkel. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.