Anneke Huiszoon

Zeer goede uitleg,bediening en advies.

Beste mevrouw Huiszoon,
Bedankt voor de mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. We wensen u alvast heel veel plezier met uw nieuwe bank!
Sophie...
Beste mevrouw Huiszoon,
Sophie Kruidhof
Profijt Meubel Middelburg

Henk Visser

Wij zijn vriendelijk door de verkoopster Paola geholpen alle tijd , goede adviezen, en nietswaardig te veel om de eetkamer stoelen van de begane grond naar de verdieping te halen.
Ook werd door...
Ook werd door Paola goede uitleg geven bij het administratief gedeelte.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, Henk. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van onze collega Paola. We wensen... Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, Henk. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn over de klantvriendelijkheid en deskundigheid van onze collega Paola. We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe eetkamerstoelen. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Utrecht

Willy

Op 10 februari Profijt Meubel in Huissen bezocht. Was op zoek naar een fauteuil en ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Madilein. Bij Madilein staat klantvriendelijk- en... Op 10 februari Profijt Meubel in Huissen bezocht. Was op zoek naar een fauteuil en ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Madilein. Bij Madilein staat klantvriendelijk- en servicegerichtheid en vakkennis hoog in haar vaandel. Ook mijn complimenten voor haar 2 mannelijke collega’s, wat een teamwork. Blij met mijn aankoop.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Willy! Het doet ons goed te horen dat je klantvriendelijk en vakkundig bent geholpen door Madeleine in onze winkel. Nogmaals dank voor de mooie... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Willy! Het doet ons goed te horen dat je klantvriendelijk en vakkundig bent geholpen door Madeleine in onze winkel. Nogmaals dank voor de mooie woorden namens Profijt Meubel Huissen.

Anja

Echt geweldig geholpen door Noortje. Ontvangst met koffie, deskundig geholpen. Echt top! We gaan zeker terug voor andere meibelen

Bedankt Anja,
Wat leuk dat u zo geweldig door Noortje bent geholpen.
Als u de volgende keer weer komt staat de koffie weer klaar.
Tot ziens.
Team Profijt Meubel Hoorn

J de koning

Positief. Na eerst een oriëntatie en bezichtiging andere dag prima geholpen. Na offerte en order bankstelsel aangeschaft.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het omschrijven van de positieve ervaring in onze winkel, J. de Koning. Leuk dat de deskundige uitleg van onze medewerker zo goed bevallen is. We wensen je alvast heel veel zitplezier... Bedankt voor het omschrijven van de positieve ervaring in onze winkel, J. de Koning. Leuk dat de deskundige uitleg van onze medewerker zo goed bevallen is. We wensen je alvast heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Marietje

Fijn geholpen door Ingrid, bij het maken van een keuze van twee relaxfauteuils. Goed advies waar je op moet letten .
Dank je wel.

Klantvriendelijkheid.

Geen vanaf prijs , maar de echte prijs zoals dat model daar staat.

Reactie Profijt Meubel:

Ontzettend bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring, Marietje.
Ontzettend bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring, Marietje.
Fijn te lezen dat u goed bent geholpen bij ons in de winkel. Wij hopen u graag weer eens terug te zien en wensen u veel plezier uw nieuwe relaxfauteuils. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Karin Korf de Gidts

Heel fijn geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je vriendelijke woorden Karin! Super dat je zo goed bent geholpen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Greet

Heel fijn geholpen,goede uitleg over bezorging

Reactie Profijt Meubel:

Wat een mooie feedback! vriendelijk bedankt en tot een volgende keer.
Team Profijt

Gonnie

Fijne winkel en goed advies

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Gonnie, Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

L. Meendering

Eerst rustig rond kunnen kijken en daarna deskundig geholpen.

Reactie Profijt Meubel:

Dank voor uw mooie review, mevrouw Meendering!
We zijn blij dat u naar wens geholpen bent. Erg fijn om te horen!
Graag zien we u in onze winkel terug,
Team Profijtmeubel Emmen