Ineke Scheepens

Ik ben heel tevreden en blij met mijn nieuwe bank!!

Reactie Profijt Meubel:

Hier worden wij blij van mevrouw Scheepens. Hartelijk dank voor uw review.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe bank!

Ruud lakeman

Zeer vriendelijke verkopers/adviseurs

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de complimenten meneer Lakeman,
Graag tot een volgende keer.
Team Profijt Meubel Hoorn

Ans

Correct geholpen, en deskundig

Marij

Heel fijn geholpen. Goed advies gehad.
Wij zijn super blij met onze bank.

Beste Marij,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe hoekbank. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
Beste Marij,

Steijntjes

We werden goed en vriendelijk geholpen. Goed geadviseerd.

Rita

Vandaag samen met mijn ouders van in de 80 een mooie relaxbank en relaxfauteuil gekocht. Super fijn geholpen door Joep die ruimschoots de tijd nam en alles goed heeft uitgelegd. Dit maakte hun... Vandaag samen met mijn ouders van in de 80 een mooie relaxbank en relaxfauteuil gekocht. Super fijn geholpen door Joep die ruimschoots de tijd nam en alles goed heeft uitgelegd. Dit maakte hun keuze een stuk makkelijker.

Reactie Profijt Meubel:

Hi Rita, wat super om te horen dat je ouders een relaxbank en relaxfauteuil hebben aangeschaft dankzij de hulp van onze collega Joep. Hartelijk dank voor je mooie review! We hopen jou en je ouders... Hi Rita, wat super om te horen dat je ouders een relaxbank en relaxfauteuil hebben aangeschaft dankzij de hulp van onze collega Joep. Hartelijk dank voor je mooie review! We hopen jou en je ouders snel weer in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Cees van Riel

Goede en deskundig uitleg

Beste meneer van Riel,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen.
Met vriendelijke...
Beste meneer van Riel,

Astrid

Prima geregeld, van het moment van bestelling tot aan de levering

Beste Astrid,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank.
Profijt...
Beste Astrid,

Jannie Merkestein

Heel fijn geholpen door Stan van Bon met de keus van onze nieuwe bankstel

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Jannie! Fijn dat je goed bent geholpen door onze collega Stan in de winkel. We wensen je alvast heel veel zitplezier met je nieuwe bankstel namens... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Jannie! Fijn dat je goed bent geholpen door onze collega Stan in de winkel. We wensen je alvast heel veel zitplezier met je nieuwe bankstel namens team Profijt Meubel Huissen.

Erni Otten

Prettig en vriendelijk