S.J.Kruisinga

Klantgericht en goede informatie

Reactie Profijt Meubel:

Hi S.J., bedankt voor je review en positieve beoordeling.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

van Leeuwen

Geweldig

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de beoordeling meneer / mevrouw van Leeuwen.
Fijn dat u vriendelijk bent ontvangen en geholpen.
Team Profijt Meubel Hoorn

Rolf

Goed geholpen door Madeleine. Duidelijke en vriendelijke service.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je review Rolf. Super dat je goed bent geholpen door Madeleine in onze winkel. We horen graag wat je nog mist in ons assortiment om onze winkelervaring te verbeteren. Met vriendelijke... Bedankt voor je review Rolf. Super dat je goed bent geholpen door Madeleine in onze winkel. We horen graag wat je nog mist in ons assortiment om onze winkelervaring te verbeteren. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

José de Lange

Goed advies en meedenken in de keuzes van bank en stoel.

Reactie Profijt Meubel:

Hi José, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat onze collega's je goed geadviseerd hebben en meedachten in de keuze voor een nieuwe bank en stoel. Veel plezier gewenst van je... Hi José, hartelijk dank voor je 5-sterrenreview. Super om te horen dat onze collega's je goed geadviseerd hebben en meedachten in de keuze voor een nieuwe bank en stoel. Veel plezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Marco Meester

Wij zijn super geholpen zowel in Leeuwarden als in Wolvega

Hi Marco,
Het is erg fijn om te horen dat beide ervaringen naar wens waren, en erg bedankt voor het invullen van de review. Alvast veel plezier met de nieuwe hoekbank.
Met vriendelijke...
Hi Marco,
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Frans en Marleen

Klacht prima opgelost. Een van de 6 (in 2021 gekochte) Pareda barkrukken met defect werd meteen vervangen door een nieuwe in de vestiging van Profijt in Helmond.

Vriendelijk en goede service

Sandra

Wij zijn goed geholpen door Madeleine. Een hele vriendelijke vrouw, die goed en kundig advies geeft. De bank is erg mooi en van goede kwaliteit! Bovendien erg klantvriendelijk geholpen ook door Joep... Wij zijn goed geholpen door Madeleine. Een hele vriendelijke vrouw, die goed en kundig advies geeft. De bank is erg mooi en van goede kwaliteit! Bovendien erg klantvriendelijk geholpen ook door Joep en Stan. Wij komen nogmaals terug. Bedankt iedereen.

Groet,
Fam. Willemsen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Sandra. Super dat jullie zo goed geholpen zijn door Madeleine in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe bank! Mocht er nog wat... Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Sandra. Super dat jullie zo goed geholpen zijn door Madeleine in onze winkel en dat jullie geslaagd zijn voor een mooie nieuwe bank! Mocht er nog wat zijn, weten jullie ons te vinden. Tot de volgende keer bij Profijt Meubel Huissen.

Richard

Leuke verkoper

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je mooie review Richard. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Michiels

Goed geholpen, deskundig advies.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Robin. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Engelhard

Goed fijne winkel

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.