A. Miedema

Mooie winkel ruim van opzet en een fijn advies gekregen

C.spits

Mooie uitgebreide winkel

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt c.spits voor de mooie review.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

Rob

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt Rob voor de mooie review.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

Elly

Zag er netjes en verzorgd uit.

Reactie Profijt Meubel:

Hi Elly, hartelijk dank voor je review. Veel plezier gewenst van je aankoop! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Annelies Vermeulen

Zondags komen kijken. Hadden al snel onze bank gevonden. Medewerkster MADELEINE hielp ons heel prettig en gaf goede adviezen. Ook heeft ze een prijs indicatie met onze wensen gemaakt.
Nog bij...
Nog bij een andere meubelzaak geweest maar werden niet zo serieus behandeld. Paar dagen later weer terug naar Profijt. Mocht zeker 5 stalen meenemen om thuis goed te bekijken. Volgende dag terug en de bank besteld met nog meer hele goede adviezen van IGNAS bv. Ipv 4 x 60 de bank in 3 x 80 besteld. Alle tijd werd er in gestoken en goed meegedacht om de klant zo goed mogelijk te adviseren.
Zeker een aanrader om naar Profijt Meubel Huissen te gaan. Toppers

Reactie Profijt Meubel:

Hi Annelies, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega's Madeleine en Ignas jullie zo goed geholpen hebben. Veel plezier gewenst van de bank! Vriendelijke groet, team Profijt... Hi Annelies, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega's Madeleine en Ignas jullie zo goed geholpen hebben. Veel plezier gewenst van de bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

S.gaasendam

Uiteindelijk tafel niet naar zin,kregen ons geld terug .klasse

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor de review meneer / mevrouw Gaasendam, fijn dat er een goede oplossing is geboden. Hopelijk slaagt u een volgende keer wel bij ons, met een product die helemaal naar u zin in.
Graag...
Graag tot ziens.
Team Profijt Meubel Hoorn

Hans

We zijn zeer tevreden over Profijt meubelen Huissen. Ignas heeft ons op een prettige en deskundige manier geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Hi Hans, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat onze collega Ignas jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van de nieuwe bank! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Kuzmanovic

Correct en vakkundig geholpen door Maarten

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze prachtige woorden voor onze collega Maarten, Kuzmanovic! Maarten voelt zich trots door deze complimenten. Mochten jij of je moeder weer wat nodig hebben, dan zien we jullie graag... Bedankt voor deze prachtige woorden voor onze collega Maarten, Kuzmanovic! Maarten voelt zich trots door deze complimenten. Mochten jij of je moeder weer wat nodig hebben, dan zien we jullie graag weer in de winkel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

G.M. in 't Ven-Tack

Uitstekend, vriendelijk en vakkundig geholpen door samenwerking van Francie en Peter van Pronto wonen samen.

Beste meneer/mevrouw in 't Ven-Tack,
Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen door mijn collega's.
Graag tot ziens in onze winkel.
Met...
Beste meneer/mevrouw in 't Ven-Tack,
Graag tot ziens in onze winkel.
^Sharona
Profijt Meubel Tilburg

Westerbaan

Prima ervaring

Warme sfeer (Capelle ad Ijssel)waardoor je je op je gemak voelt