Rianne

Ben altijd vriendelijk te woord gestaan als ik een vraag had over mijn bestelling.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review, en mooie 5-sterren Rianne!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe banken, en graag weer tot ziens.

P. Knol

Goed geholpen met een deugdelijk advies en kennis van zaken door een nette en vriendelijke jongeman.

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je mooie woorden Piet! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel. Mochten we je in de toekomst nog kunnen helpen, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Profijt... Bedankt voor je mooie woorden Piet! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in onze winkel. Mochten we je in de toekomst nog kunnen helpen, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Jbboers

Gezellige winkel.
Voldoende keus en vriendelijk personeel.

Rianne

Vriendelijk

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review Rianne.
Laten we hopen dat u snel kan genieten van uw nieuwe eetkamertafel!

J

Stoel werd geleverd op Donderdag 11-01-2014
Mijn schoonvader heeft er een keer even in gezeten Mijn schoonouders hadden een sta op stoel besteld bij profijt meubelen in Hoogeveen.
Stoel werd geleverd op Donderdag 11-01-2014
Mijn schoonvader heeft er een keer even in gezeten
Werd de volgende dag met spoed opgenomen in het ziekenhuis ivm gezondheids problemen.
Is vier dagen daarna overleden in het ziekenhuis
Stoel is dus niet gebruikt maar Profijtmeubelen wil de Stoel niet terug nemen onder de noemer daar kunnen we niet aan beginnen.
Ik vind dit zeer slechte service en starre houding van de medewerkers in Hoogeveen gezien de omstandigheden.
Je kan helaas niet minder dan een ster geven had anders nul sterren gegeven.

Nvt

Meer begrip tonen naar de klant.

Beste Jan,
Gecondoleerd met het overlijden van jouw schoonvader.
Beste Jan,
Gecondoleerd met het overlijden van jouw schoonvader.
De fauteuil is speciaal (maatwerk) gemaakt conform de wensen van je schoonvader. Dat is ook de reden dat wij de fauteuil niet kunnen terugnemen. Uit compassie naar jullie hebben wij aangeboden de fauteuil voor 50% van de waarde terug te willen nemen.

Dit aanbod houden wij gestand tot 3 februari 2024.

Wij rekenen op je begrip en wensen je sterkte in jullie familieomstandigheden.

Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Hoogeveen

Laurens Schapendonk

Zeer goede service

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor deze fijne review meneer Schapendonk!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuils, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor deze fijne review meneer Schapendonk!

Elly van Leuven

Je komt binnen en er staat direct iemand klaar om je te helpen! Zeer bekwaam en hulpvaardig! We hebben nog nooit zo snel nieuwe stoelen gekocht! Top hoor met dank aan Stan van Bon

Reactie Profijt Meubel:

Wat een mooie woorden Elly! Super dat jullie zo uitgebreid zijn geholpen door Stan en dat jullie geslaagd zijn voor nieuwe stoelen. Alvast heel veel woonplezier gewenst namens team Profijt Meubel... Wat een mooie woorden Elly! Super dat jullie zo uitgebreid zijn geholpen door Stan en dat jullie geslaagd zijn voor nieuwe stoelen. Alvast heel veel woonplezier gewenst namens team Profijt Meubel Huissen.

J.A. Mulder-Parent

Ik was vrij, om de winkel door te lopen, en op mijn gemakje te bekijken, wat ik zocht! Toen ben ik naar de verkoopster toe gegaan, en die heeft mij fantastisch geholpen, zodat ik zonder aarzeling... Ik was vrij, om de winkel door te lopen, en op mijn gemakje te bekijken, wat ik zocht! Toen ben ik naar de verkoopster toe gegaan, en die heeft mij fantastisch geholpen, zodat ik zonder aarzeling mijn keus kon maken.

Goedemorgen J.A.,
Bedankt voor het schrijven van een review en het delen van je aankoopervaring.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

C. Filippini

Goede en snelle service.

Beste meneer, mevrouw filippini,
Hartelijk dank voor uw review, en complimenten over onze klantvriendelijkheid!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen.
Met vriendelijke...
Beste meneer, mevrouw filippini,
Hartelijk dank voor uw review, en complimenten over onze klantvriendelijkheid!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen.

A. Knipscheer

Prima service