Merel Schekkerman

Online besteld, ging gemakkelijk. Er werd snel contact opgenomen voor afspreken van een datum voor levering. Levering werd uitgesteld, vervolgens 1 week later ingepland. Tussen 14.00 en 18.00 zou de... Online besteld, ging gemakkelijk. Er werd snel contact opgenomen voor afspreken van een datum voor levering. Levering werd uitgesteld, vervolgens 1 week later ingepland. Tussen 14.00 en 18.00 zou de kast geleverd worden. Hele dag werd ik slecht op de hoogte gehouden en de kast is vervolgens pas 21.00 uur 's avonds geleverd.

Hallo Merel,
Hallo Merel,
Wat vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met de levering van uw kast. Ik begrijp dat de verlichting die in de kast hoort mist. zijn er verder nog dingen die uw wilt laten weten? dan kunt u dit doen door te mailen naar: profijtmeubel@homecenter.nl
Alsnog onze excuses, en hopelijk komt er snel een oplossing.
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

F.cam

Huissen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je al 24 jaar trouwe klant bent bij ons. Ook de volgende keer staan we weer graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, team Profijt Meubel... Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je al 24 jaar trouwe klant bent bij ons. Ook de volgende keer staan we weer graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen.

JanTops

Zeer prettige winkel en personeel.Ben erg tevreden.Ben geholpen door Dennis.Topper

Jan

Beste verkoopster ooit

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review Jan!
De complimenten aan onze collega ga ik zeker doorgeven. Ik wens u heel veel plezier met uw nieuwe hoekbank, en graag weer tot ziens.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review Jan!

Mathijs

Prima als per verwachting

Frans v d Sande

Geweldig

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review meneer van de Sande!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe eetkamerstoelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review meneer van de Sande!

Ontevreden belg

Stoelen besteld. Ik mocht op hun aanraden kleur vergelijken als ik ze kwam ophalen. Eens daar aangekomen wilden ze de stoelen niet uit de doos halen om te vergelijken, en ik kon ze ook niet meer... Stoelen besteld. Ik mocht op hun aanraden kleur vergelijken als ik ze kwam ophalen. Eens daar aangekomen wilden ze de stoelen niet uit de doos halen om te vergelijken, en ik kon ze ook niet meer retourneren. Dan maar de doos zelf opengedaan op de parking

Mooie winkel

Klantvriendelijkheid en flexibiliteit

Peter van Rijswijk

Prettige bediening, maar nog wat mankementen aan geleverde artikelen.

Cleo

Heel fijn! Goede service en fijne bank.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score Cleo!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe bank, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score Cleo!

Dorine

Prettige verkoopster, goede informatie.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review Dorine.
Fijn te lezen dat alles helemaal wens is. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review Dorine.