A. Rolevink

Groter dan verwacht.

Hoi Rolevink,
Bedankt voor het achterlaten van deze review. Het is fijn om te horen dat u een fijn ervaring had. Ik wil u alvast veel plezier wensen met de nieuwe bank en stoelen.
Met...
Hoi Rolevink,
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

f.knol

Heel goed en vakkundig geholpen

Hallo F.knol,
Erg bedankt voor het achterlaten van uw review, fijn om te horen dat een goede ervaring had. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe meubelen,
Met vriendelijke groet,...
Hallo F.knol,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Johan Pijlman

Werd keurig geholpen, geen opdringerigheid.

Claudia

Ontzettend goed en deskundig geholpen door Gerrit, eerlijk advies en niet opdringerig

Vriendelijk, verstand van zaken

Niks

Reactie Profijt Meubel:

Vriendelijk bedankt voor deze review Claudia, u bent altijd welkom in onze winkel.
Met vriendelijke groeten, Gerrit - Team Profijt Meubel

Lia Waterham

Ik ben geholpen door Heidy. Een vriendelijke, behulpzame en meedenkende dame. Zeer tevreden. De locatie makkelijk te vinden met voldoende en gratis parkeer gelegenheid. Al met al TOP. Lia

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze mooie review, Lia! We waarderen de complimenten voor onze collega Heidy zeer. En leuk dat je laat weten dat je elk bezoek aan onze winkel weer als prettig ervaart. Mocht je weer... Bedankt voor deze mooie review, Lia! We waarderen de complimenten voor onze collega Heidy zeer. En leuk dat je laat weten dat je elk bezoek aan onze winkel weer als prettig ervaart. Mocht je weer wat nodig hebben, dan zien we je graag weer in de winkel. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

Jolien

Prima. Goed geholpen. Er werd alle tijd voor me genomen.

Sjef van den Bersselaar

Ruime keus. Heel goed geholpen Frenchie. Ze heeft alle mogelijkheden laten zien en alles duidelijk mee doorgesproken. Chapeau voor Frencie

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review meneer van den Besselaar.
Hartelijk dank voor uw review meneer van den Besselaar.
Fijn om te lezen dat onze collega Frencie u zo goed en fijn geholpen heeft. Deze complimenten zal ik zeker aan haar doorgeven. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen.

Irma

Fijn geholpen door de medewerkers. Goed advies gekregen. Ruime keus voor een goede prijs.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je mooie review Irma! Super dat je goed geadviseerd bent in onze winkel en dat ons assortiment je goed is bevallen. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Lenie Schuermans

Zeer goede ervaring en prima advies van verkoper Gerrit

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review mevrouw Schuermans.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen, en graag weer tot ziens.

Nard michielsen

Mooi en uitgebreide winkel

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw review en mooie score meneer Michielsen.
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen en graag weer tot ziens in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw review en mooie score meneer Michielsen.