L Brienen

Wij zijn goed en deskundig geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je review!

Gerrit

Stan is een jonge verkoper die zijn vak aardig begrijpt hij heeft ons een bankstel verkocht met goed advies als we weer wat kopen bij profijt willen we weer door Stan geholpen worden

Goede verkoper met goed advies

Geen verbetering nodig

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Stan. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank. We hopen jullie in de toekomst weer eens te... Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Stan. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank. We hopen jullie in de toekomst weer eens te mogen verwelkomen in onze winkel! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Gerite Tebbens

Prima winkel, advies als je dat wil en vooral fijn dat ze je rustig laten kijken.

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review Gerite,
Fijn te lezen dat u het winkelbezoek zo fijn hebt ervaren.
Onze prijzen zijn gebaseerd op zelf afhalen. Dat is altijd de goedkoopste...
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review Gerite,
Fijn te lezen dat u het winkelbezoek zo fijn hebt ervaren.
Onze prijzen zijn gebaseerd op zelf afhalen. Dat is altijd de goedkoopste optie. Wanneer een klant de spullen toch graag bezorgd wil krijgen, kan dat altijd tegen een gereduceerd vast tarief.
Ik wil u veel plezier wensen met de nieuwe kast.
Groeten Erik

John Boll

Beste John,
Bedankt voor deze mooie review. We hopen je vaker in onze showroom te mogen verwelkomen, tot dan!
Team Profijt Uden

Sjraar savelkoul

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig advies

Beste heer/mevrouw Savelkoul,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Graag tot ziens in onze winkel!
Profijt Meubel Roermond

Schouten

Al vaker benoemd maar als we de winkel binnen lopen lijkt het alsof we thuis komen. We worden welkom geheten zonder dat er gelijk een hijger in je nek hangt om iets te willen verkopen. We kunnen... Al vaker benoemd maar als we de winkel binnen lopen lijkt het alsof we thuis komen. We worden welkom geheten zonder dat er gelijk een hijger in je nek hangt om iets te willen verkopen. We kunnen rustig neuzen en bijna overal is er wel een medewerker in de buurt mocht je graag geholpen worden. We zijn deze keer geholpen door Feendé als ik de naam goed geschreven heb. Een echte topper. Kijken naar mogelijkheden en adviserend daar waar dat wenselijk was.

Beste meneer/mevrouw Schouten,
Beste meneer/mevrouw Schouten,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u met veel plezier bij ons in de winkel komt en tevreden bent over de geboden hulp door onze collega's. Wij zien u graag nog eens terug in de winkel!
Profijt Meubel Tilburg

R de Vrind

Leuke zaak met vriendelijk personeel vooral Mathijs die ons prima heb geholpen

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor deze prachtige beoordeling en het compliment voor onze collega Mathijs, Ryca. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Profijt... Bedankt voor deze prachtige beoordeling en het compliment voor onze collega Mathijs, Ryca. We waarderen het zeer dat je laat weten zo tevreden te zijn. Met vriendelijke groet, het team van Profijt Meubel Capelle a/d IJssel

L. Asselman

Vriendelijk, deskundig en in levende verkoopster,adviseur.

Reactie Profijt Meubel:

Goedemiddag l.Asselman, bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Graag tot een volgend bezoek!
Team Profijt Meubel Almere

Veronique Hellwig

Heel leuk advies gehad van Maud in filiaal Tilburg, lieve, behulpzame en geduldige verkoopster! En niet te vergeten mooie spullen!

Beste mevrouw Hellwig,
Hartelijk dank voor uw mooie review en uw lovende woorden over de hulp van onze collega Maud! Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel.
Met vriendelijke...
Beste mevrouw Hellwig,
Profijt Meubel Tilburg

Henk Schimmel

Wij zijn zeer prettig geholpen door Stan

Reactie Profijt Meubel:

Wat fijn te horen dat jullie prettig zijn geholpen door onze collega Stan in de winkel. Heel veel relaxplezier gewenst alvast namens Profijt Meubel Huissen.