Monique

Prettig, deskundig en klantvriendelijk.

Reactie Profijt Meubel:

Hi Monique, hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je prettig, deskundig en klantvriendelijk geholpen bent en onze collega's je goed op de hoogte hebben gehouden van de... Hi Monique, hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat je prettig, deskundig en klantvriendelijk geholpen bent en onze collega's je goed op de hoogte hebben gehouden van de levertijd van je nieuwe fauteuil. Veel woonplezier gewenst! We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

M. Verhoeven

Alles prima!

Beste meneer, mevrouw Verhoeven,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil.
Beste meneer, mevrouw Verhoeven,

FB

Een heel goede ervaring

Hoi FB,
Fijn om te horen van u een goede ervaring had. Bedankt voor het invullen van de review. Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwe hoekbank.
Team...
Hoi FB,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Fred

Vriendelijk personeel

Sanne

Zeer fijne communicatie!

Beste Sanne,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubelen.
Beste Sanne,

j van drunen

Erg goed

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor uw feedback familie van Drunen.
Fijn te lezen dat u vlot en fijn geholpen bent door onze collega's. We zien u graag weer in onze winkel.
Met vriendelijke...
Hartelijk dank voor uw feedback familie van Drunen.

Arie

Hi Arie,
Bedankt voor het invullen van de review. Fijn dat alles naar wens was.
Alvast veel plezier met de nieuwe kast.
Met vriendelijke groeten,
Team Profijt Meubel Wolvega!

Ans en Anne Karsten

Voor het eerst weer eens geweest bij Jansen Totaal Wonen. Verschillende concepten onder een dak. prima formule. Mooie winkel met prima uitstraling en sortering. Aankopen gedaan bij Profijt en... Voor het eerst weer eens geweest bij Jansen Totaal Wonen. Verschillende concepten onder een dak. prima formule. Mooie winkel met prima uitstraling en sortering. Aankopen gedaan bij Profijt en Jansen. Uitstekend geholpen door Ignas en Janin. medewerkers om trots op te zijn. We komen zeker terug.

Reactie Profijt Meubel:

Hi Ans en Anne, wat super om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Ignas en Janin. Hartelijk dank voor de mooie review en complimenten aan onze collega's. We hopen jullie snel weer in onze... Hi Ans en Anne, wat super om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Ignas en Janin. Hartelijk dank voor de mooie review en complimenten aan onze collega's. We hopen jullie snel weer in onze winkel te verwelkomen. Veel plezier gewenst van de nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen