J. Van den Berg

Prettig geholpen door mevr.

Reactie Profijt Meubel:

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega jullie de ruimte heeft gegeven om rustig rond te kijken. We hopen jullie snel weer in onze winkel terug te zien!... Hartelijk dank voor de mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega jullie de ruimte heeft gegeven om rustig rond te kijken. We hopen jullie snel weer in onze winkel terug te zien! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Hinke Bakker

Hallo Hinke,
Hallo Hinke,
Erg bedankt voor de positieve review. Fijn dat de winkel ervaring naar wens was, maar is zie dat u beschadiging heeft aan de kast. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, heeft hierover al contact gehad met onze service afdeling?
Zo niet kunt u deze afdeling bereiken via: service@homecenter.nl
Alsnog bedankt voor de review.
Team Profijt Meubel Wolvega!

Teun Kaptein

Klantgericht . Geven goed advies

Prijs / kwaliteit verhouding is prima

Reactie Profijt Meubel:

Ontzettend bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring, Teun.
Ontzettend bedankt voor het achterlaten van uw positieve ervaring, Teun.
Fijn te lezen dat u goed bent geholpen bij ons in de winkel. Wij hopen u graag weer eens terug te zien en wensen u veel plezier uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Ton

Zeer goede ervaring prima geholpen door Gerrit met het uit zoeken van een relax stoel en goed advies

Beste Ton,
Hartelijk dank voor uw review, en mooie complimenten aan onze collega!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuil en graag weer tot ziens.
Met vriendelijke...
Beste Ton,
Hartelijk dank voor uw review, en mooie complimenten aan onze collega!
Ik wens u veel plezier met uw nieuwe relaxfauteuil en graag weer tot ziens.

M. Spapens

Vriendelijk en goed advies, vlotte afwikkeling en goede service bij magazijn

Beste meneer, mevrouw Spapens,
Hier worden wij blij van! Hartelijk dank voor uw review. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe meubelen.
Profijt...
Beste meneer, mevrouw Spapens,

Mustafa Akturkoglu

Grote aanbod

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling, Mustafa Akturkoglu. We wensen u veel plezier van uw nieuwe bankstel. Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel

M. Dijksman

Grote winkel, veel aanbod.

Reactie Profijt Meubel:

Dank je wel voor deze review mevrouw Dijksman.
Fijn dat u onze ruime keuze en verschillende prijssegmenten op prijs stelt.
Vervelend dat u niet op de hoogte bent gehouden van de langere...
Dank je wel voor deze review mevrouw Dijksman.
Fijn dat u onze ruime keuze en verschillende prijssegmenten op prijs stelt.
Vervelend dat u niet op de hoogte bent gehouden van de langere levertijd.
Meestal bellen wij de klant hier over. Onze excuses dat dit niet bij u is gebeurd.
Wij wensen u veel plezier van de aankoop van u fauteuil.
Team Profijt Meubel Doetinchem

Robin

Prima producten en personeel

Tjebbe Kleinhesseling

Vriendelijke medewerkers en behulpzaam

Peter Maas

Ik ben zeer vriendelijk, duidelijk en professioneel geholpen door verkoper Gerrit. Super!

Beste meneer Maas,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe hoekbank.
Met vriendelijke...
Beste meneer Maas,