Rene van Gorp

Een goed en prettig contact

Beste meneer van Gorp,
Beste meneer van Gorp,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe barstoelen. Wij wensen u hier veel plezier mee!

Wdewijs

Heel goed

Beste meneer, mevrouw de Wijs,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe salontafel!
Met vriendelijke...
Beste meneer, mevrouw de Wijs,

Henk

Op een leuke en vriendelijke manier geholpen.

Beste Henk,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe eettafel. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
Beste Henk,

Babette

Fijne en vriendelijke medewerkers. We zijn goed geholpen en geadviseerd.

Reactie Profijt Meubel:

Dank voor uw mooie beoordeling/review Babette!
Dit vinden we erg fijn om te horen.
Heel graag tot ziens in onze winkel!

D.Ruesink-Jentink

Ik ben enorm goed geholpen,mijn aankoop staat prachtig thuis.

Mevrouw Peulen

Ik heb een goede ervaringen wij zijn goed geholpen

Jan Holdermans

Vandaag onze nieuwe bank en stoel binnen gekregen , net en goed gemonteerd, goeie service van zowel winkel en bezorgdienst

Prima geholpen met goed en vriendelijk advies

Ga zo door

Reactie Profijt Meubel:

Dank u wel voor dit positieve bericht Jan Holdermans. Fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe meubels. Met vriendelijke groet, Team Profijt Meubel

Familie Regeling

Prima ervaring, vakkundig en gezellig geholpen door de medewerkster