Dijkman

Goede service, vriendelijk en meedenkend personeel

Harry

Goede service ben zeer tevreden over wat we besproken hebben

Wim Jager

Was online aankoop

Hallo Wim,
Bedankt voor het invullen van de review, Fijn dat de online bestelling goed is doorgegaan. Alvast veel plezier met het nieuwe tafeltje.
Team Profijt...
Hallo Wim,

Derksen

In alle opzichten positief.

E.M Groesbeek

Fijne winkel,uitnodigend om doorheen te lopen.

Hi meneer/mevrouw Groesbeek,
Bedankt voor het invullen van de recensie. Erg goed om te horen dat u een fijne ervaring had. Alvast veel plezier de nieuwe fauteuil.
Met vriendelijke groet,...
Hi meneer/mevrouw Groesbeek,

Dick Jeltes

Hallo Dick,
Fijn om te horen dat u een fijne ervaring had. Erg bedankt voor het invullen van de review. Alvast veel plezier met de nieuwe bank.
Team Profijt...
Hallo Dick,

Dominika

Tilburg

Hele fijne bezoek in de winkel gehad- geen dringend verkoop, Maud heeft ons heel erg geholpen met keuzes. Super leuke en spontaan meid die heel veel kennis van het assortiment heeft. Een echte topper!

Meer personeel-meiden hebben best wel druk

Reactie Profijt Meubel:

Bedankt voor uw review Dominika, wij vinden het fijn dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe hoekbank.
Met vriendelijke groeten, Team Profijt Meubel

Lida en Ad

Prettige verkoopster in de omgang, die goed met jou vragen en aankopen meedacht en adviseerde.

Monique Peters

Prachtige meubels,Goede kwaliteit, deskundig advies

Reactie Profijt Meubel:

Hi Monique, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega's je deskundig hebben geadviseerd. Veel woonplezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team... Hi Monique, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat onze collega's je deskundig hebben geadviseerd. Veel woonplezier gewenst van je nieuwe meubels! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Van der laan

Ja mooie meubels maar jammer dat je ze voor die prijs zelf in elkaar moet zetten.