BW Kok Hoedt

Voor het eerst een aankoop gedaan ... maar kom zeker vaker langs..

Ze maken je overal attent op ... netjes !!!!!

R. van Schie

Een uitstekende persoonlijke service met adequaat advies! Helemaal tevreden.

Persoonlijkheid en deskundigheid en advieskracht.

Geen, een echte aanrader.

Ik heb hier een kast en een bank gekocht. Ook kijk ik regelmatig even binnen. Het is een mooie winkel met aardige werknemers.

Uitleg en hulpvaardigheid is prima.

geen.

JdG

Prima service. Goede correspondentie over stand van zaken.

Duidelijk concept zonder addertjes onder het gras.

Geen.

A. Rentenaar

Prima zaak. Erg tevreden over aankopen. Goede werknemers.

Yvonne Heddes

Zeer tevreden. Zijn erg blij met onze bank.

Goed en zorgvuldig advies door Nikky

Werd goed geholpen,goede service.

de accessoires mogen wat beter uitgestald worden

HET IS EEN LEUKE WINKEL VOOR IEDER WAT WILS . VOOR BESTELLINGEN WORD DE TIJD GENOMEN.
BETALINGEN KUNNEN BETER . BEZORG ERVARING HEB IK NOG NIET DE BANK MOET NOG GELEVERD WORDEN .
DE...
DE AANVRAAG IS DENK IK MAANDAG AANGEMELD NU DONDERDAG NOG NIKS GEHOORD . IN AFWACHTING DUS.

LEUKE OPSTELLINGEN EN OVERZICHTELIJK. VOOR IEDER WAT WILS .

DAT ER BETER WORD OPGELET MET AFREKENEN VIA DE PIN , IK MOEST EEN KEER TERUG KOMEN VANWEGE NIET GOED AFHANDELEN VAN EEN PIN AFREKENING. IK HAD NOG GEVRAAGD : IS HET ZO GOED , JA ALLES IS VOOR... DAT ER BETER WORD OPGELET MET AFREKENEN VIA DE PIN , IK MOEST EEN KEER TERUG KOMEN VANWEGE NIET GOED AFHANDELEN VAN EEN PIN AFREKENING. IK HAD NOG GEVRAAGD : IS HET ZO GOED , JA ALLES IS VOOR ELKAAR. MAAR DE VOLGENDE DAG KREEG IK TELEFOON OF IK NOG EEN KEER TERUG KON KOMEN VOOR DE BETALING OPNIEUW UIT TEVOEREN. ZONDE VAN DE TIJD IK WOON ER NIET OM DE HOEK . JAMMER .

Koningh

Snelle en duidelijke levering, alsmede communicatie erg sterk. Het externe transportbedrijf is wel wat haastig.

Deskundig personeel, mooie en leuke presentatie, goede prijs kwaliteit

Houd de klant wekelijks op de hoogte van de bestelling, en bel op zijn minst op in de week dat de levering zou plaatsvinden. Ook nadien even bellen hoe alles bevalt en verlopen is geeft een goed... Houd de klant wekelijks op de hoogte van de bestelling, en bel op zijn minst op in de week dat de levering zou plaatsvinden. Ook nadien even bellen hoe alles bevalt en verlopen is geeft een goed gevoel.

Wendy van Exter

Positief. Leuk geprijsde bank gekocht en ga zeker nog een keer terug voor accessoires

Leuke winkel, leuk assortiment en veel keuze. Mooie knusse uitstraling. Winkel niet super groot maar de indeling is heel logisch en toch een ruime keus

nvt