Heel klant vriendelijk , alleen zou het fijn zijn als ze de meubels ook kunnen bezorgen tegen betaling. Aan een boedel bak hadden we niks gehad veels te klein wij hadden een verhuizer ingehuurd.

Zou fijn zijn als ze de meubels ook kunnen bezorgen.

C Kranendonk

6 stoelen en 2 lampen gekocht

Mooi assortiment

Was 1 mevrouw niet zo aardig gelukkig maakte het jonge meisje het dubbel en dwars goed

A. Harpenau

Goed geholpen door de verkoopster, heel relaxed, niet opdringerig. Leuke sortering in meubelen en accessoires, voor ieder wat wils in diverse prijsklassen.

Meubelen in diverse prijsklassen, veel keuze.

Geen. Alles was naar wens.

marga kamp

Wij hebben goede ervaring met pronto en als we iets nieuws willengaan we als eerste naar jullie

Weinig verkopers die actief aan verkoop doen

Ik kocht een bank in Alkmaar ik heb een half uur op de bank gezeten en niemand gezien ben toen maar op zoek gegaan naar een verkoper die verder niks vertelde of er nog ander schuim was voor de... Ik kocht een bank in Alkmaar ik heb een half uur op de bank gezeten en niemand gezien ben toen maar op zoek gegaan naar een verkoper die verder niks vertelde of er nog ander schuim was voor de zittingen dat zag ik pas later in een advertentie werd verder niks over verteld

Nadine

Klantvriendelijk bedrijf met erg leuke woonspullen. Leuke accessoires, maar je kan ook voor een leuke prijs bijvoorbeeld zelf je eetkamer stoel samenstellen! Perfect!

Ik heb verschillende producten gekocht en ben zeer tevreden hoe de afhandeling en servies bij Pronto Alkmaar geregeld is.

Uit ervaring is gebleken dat jullie servies erg goed. Top.

niet dat ik weet

diana waalboer waalboerd@hotmail.com

Een bank gekocht. Je krijgt de gelegenheid en de ruimte om rond te kijken. Niet opdringerig maar toch altijd een medewerker in de buurt.

Diversiteit en mooie showroom. Na 3 rondjes blijven je weer nieuwe spullen opvallen.
Mooie stoffen qau kleuren, materiaal en ruime keuze. Goed concept.

Telefonisch slecht bereikbaar
Telefonisch slecht bereikbaar
Ben een aantal keer met diverse vrienden en vriendinnen mee geweest om een bank uit te zoeken en ook bij pronto geweest. Als hun alleen waren geweest hadden ze niet geweten dat de showroommodellen naar hun smaak en wensen kan worden samengesteld. Ik zou hier meer het accent op leggen, want er zijn dus echt mensen die dit niet weten. Zelfs mensen die niet voor het eerst een bank kopen. En weer de teleurgesteld de winkel verlaten. Een groot billboard binnen en buiten met een 3 stappen plan: kijken, kiezen, kopen!

de heer en mevrouw E.F. Heijstra

goed