Slechte ervaring met levering en de daarbij horende afhandeling.

Leuk assortiment

Betere deskundigheid van de medewerkers. En inleving in de klant.

Prima en vriendelijk geholpen.

Bij het afhaalcentrum was de man niet bepaald vriendelijk. Chagrijnen doet hij maar in zijn eigen tijd.

Anneke

Ik heb een prima ervaring gehad met Pronto!!!

Het zelf al stappen ondernemen die het mij makkelijker maakte. Een 10 hiervoor.

Nee ik kan het zo niet bedenken. Dit was mijn 1e kennismaking met Pronto en deze is mij goed bevallen.

aardenburg

Positieve ervaring met dit bedrijf. We werden goed en vriendelijk geholpen met het uitzoek, bijpassende stoelen en salontafel

leuk groot assortiment!!!
eigentijds

Nadeel is dat je zelf je spullen moet ophalen

Prima, wij hebben wel vaker iets gekocht bij Pronto maar toen was de bezorging nog goed geregeld.

Mooie spullen.

Door de hoge bezorg kosten ga ik toch eerst ergens anders kijken.

Laura

Ik al mijn meubels bij Pronto vandaan, meteen leverbaar en voor een leuke prijs. Ze hebben ook leuke accessoires voor een leuke prijs. Ze zijn erg klantvriendelijk.

Mijn dressoir had was beschadiging, ik kon hem meteen ruilen voor een ander.

Daniëlle Obdam

Mijn ervaringen met de Pronto zijn goed, vriendelijke en deskundige medewerkers. Fijn geholpen.

Breed assortiment, veel keuze

De winkel in Alkmaar is erg donker. Door het 'nep' licht zie je niet altijd hoe de kleuren er echt uitzien.

H.J.Schravemade

Heeft warme uitstraling met ruime sortering

deskundig

Bezorgkosten vrij prijzig

Prima service klantgerichte medewerkers en denken mee waardoor de bank nu beter staat dan wanneer wij het zelf hadden gekozen.

Goede communicatie over bestelling en voortgang van product.

Verbeterpunten zijn marginaal, aandachtspuntje is het net houden van de winkel en de stoffeerkaren die rondslingerden.

Peter

Prachtige prijs kwaliteit verhouding. Levertijd is niet meer van deze tijd. Weken en weken moet je wachten op iets wat je nu wilt. 1 of 2 weken is oké maar maanden ???

Hele mooie prijs kwaliteit verhouding.

Levertijd !!!!!!!