Kieftenburg

Vriendelijk geholpen met advisering, maar niet alle punten werden adequaat afgehandeld. (zie verbeterpunten)

Nee, geen sterke punten.

Bij het verkoopgesprek werden een aantal punten doorgenomen om verwachtingen t.a.v. het product op juiste waarde te kunnen inschatten en ter voorkoming van klachten. (verkleuring en eigenschappen... Bij het verkoopgesprek werden een aantal punten doorgenomen om verwachtingen t.a.v. het product op juiste waarde te kunnen inschatten en ter voorkoming van klachten. (verkleuring en eigenschappen van het materiaal e.d.) Niet gezegd werd dat de twee banken en een stoel na aanschaf en ingespoten te zijn met een beschermende spray nog drie uur moesten drogen, voordat deze binnen gezet kon worden. Dit moest bij ons op het pad naar garage plaatsvinden, dus buiten. Gelukkig was het die dag droog buiten, zodat zich geen problemen hebben voorgedaan. Maar als het had geregend dan was er wel een probleem ontstaan en zouden we het bankstel op zo'n dag zeker niet opgehaald hebben..

Paula

Ik heb een bank gekocht . De bank zou al na 6 weken geleverd worden, dat bestaat niet, zei ik. Nou, dan maken we er 8 van, zei de meneer. Het werden er nog meer.
Voor de bank geleverd zou...
Voor de bank geleverd zou worden moest ik eerst het hele bedrag overmaken dan zouden ze contact opnemen met het bezorgbedrijf en dan kon het nog 2 weken duren voor ze een gaatje hadden. Ik wilde betalen aan de deur bij levering.
Dat werd dan wel weer geregeld maar die mevrouw was niet blij met mij....

Het personeel in de winkel (ik ben er 2 x geweest) was erg vriendelijk.
Het personeel in de winkel (ik ben er 2 x geweest) was erg vriendelijk.
De meneer van de bezorgdienst die de mailtjes beantwoord heeft engelengeduld, grote plus voor die man. Dan blijft de klant ook rustig ;)

De bezorgtijd veel ruimer op de bon zetten, mensen worden er blij van als iets eerder komt maar balen als iets later komt. En de mevrouw van de mail een cursus Nederlands geven en een portie geduld.... De bezorgtijd veel ruimer op de bon zetten, mensen worden er blij van als iets eerder komt maar balen als iets later komt. En de mevrouw van de mail een cursus Nederlands geven en een portie geduld. Ook al ben ik boos over het niet nakomen van afspraken, zij moet ten alle tijde rustig blijven.
Over de kwaliteit kan ik nog weinig zeggen, ik heb de bank pas een paar maanden, leef alleen dus hij ziet er nu nog goed uit hoor hahahah.

Ik vond het een fijne behandeling heel aardige jongen die ons heeft geholpen en de prijs kwaliteit is goed . En heel veel keus 1 nadeel ze bezorgen niet

Eventueel bezorgen thuis

Warink hans

Zeer goed met een goed advies prettig geholpen

F.Meijer

Niks dan lof. Prima afhandeling

Kurver

Een ware nachtmerrie, ik ga nog liever op de grond zitten dan hier opnieuw een bankstel of stoelen te kopen.

Rot winkel, ik koop er nooit meer iets

Weten wat men verkoopt. Klachten sneller afhandelen (na melding van verkeerde handvatten op de stoelen nog 7 maanden moeten wachten op vervangende stoelen)

Rob Zijlstra

Tafels, stoelen, banken, diverse andere meubelen in de afgelopen acht of negen jaar gekocht. Dik tevreden over de kwaliteit van de producten die verkocht worden. Zelfs het zelf afhalen is geen... Tafels, stoelen, banken, diverse andere meubelen in de afgelopen acht of negen jaar gekocht. Dik tevreden over de kwaliteit van de producten die verkocht worden. Zelfs het zelf afhalen is geen probleem. Al zou een leen - busje in plaats van een leen - aanhanger misschien handiger zijn.

M.J.H.de Graaf Clauslaan 14 1735HA 't Veld

Goede behandeling en service

van Duin

Winkel helemaal goed, afhalen liep iets minder soepel.

Super leuke winkel, leuk assortiment en goed geholpen door de medewerkers in de winkel!

Naast al het andere ook 6 stoelen besteld, bij het afhalen kregen we er maar 5 mee omdat we er al 1 gehad zouden hebben.. Dit was niet het geval na lang uitzoeken foto's toesturen van de bon toch de... Naast al het andere ook 6 stoelen besteld, bij het afhalen kregen we er maar 5 mee omdat we er al 1 gehad zouden hebben.. Dit was niet het geval na lang uitzoeken foto's toesturen van de bon toch de 6 stoelen mee gekregen gelukkig. Bij het uitpakken blijkt dat we in totaal 3 verschillende kleuren hebben ontvangen waardoor we met 2 stoelen weer terug konden.

Brigitte

(Bewerkt)

Complete inrichting gekocht na echtscheiding. Hoewel ik blij ben met mijn meubels heb ik slechte ervaring met de service en gedrag van de manager van Alkmaar. Onbeschoft, laat me niet uitspreken en... Complete inrichting gekocht na echtscheiding. Hoewel ik blij ben met mijn meubels heb ik slechte ervaring met de service en gedrag van de manager van Alkmaar. Onbeschoft, laat me niet uitspreken en komt afspraken niet na.

Fijn contact in de winkel.

Direct de manager van Alkmaar ontslaan! Wat een onbeschofte kerel! Voor mij een reden om nooit meer een voet over de drempel te zetten. Ondanks voor een klein kapitaal aan meubelen gekocht te... Direct de manager van Alkmaar ontslaan! Wat een onbeschofte kerel! Voor mij een reden om nooit meer een voet over de drempel te zetten. Ondanks voor een klein kapitaal aan meubelen gekocht te hebben, 0,0 aan service.
Uiteindelijk, na deze review, zijn excuses en een kado bon aangeboden.