Westerhoven

Goed.
Wel vreemd dat er zomaar prijs verhogingen zijn en dat de klant daar de dupe van moet zijn

Geen stiekume prijs verhogingen opvoeren in winkel

M. Heijstek

Goede service, vriendelijk personeel.

Marco

Prima en netjes geholpen in winkel en afhaalmagazijn.

Aafke

Klantvriendelijk en meedenkend, heel fijn geholpen

zie boven

We hebben een bankstel gekocht. Een hoekbank! We zijn er heel tevreden over, het past goed in ons interieur en zit goed! De service tijdens ons bezoek was prima!

De afwachtende houding van het personeel was prettig. We kregen de gelegenheid om samen te overleggen en te beslissen! 8

Toen we eenmaal hadden besloten moest een van ons de hele winkel door voor een verkoper. Een kopje koffie zou wenselijk geweest zijn bij de aankoop! 7+

B. Smit

Heb veel meubels bij jullie aangeschaft en eerst 4 eetkamerstoelen aangeschaft maar al snel wilde ik er nog 2 bij dit kon ook direct opgehaald worden heel blij mee. Erg vriendelijk te woord gestaan... Heb veel meubels bij jullie aangeschaft en eerst 4 eetkamerstoelen aangeschaft maar al snel wilde ik er nog 2 bij dit kon ook direct opgehaald worden heel blij mee. Erg vriendelijk te woord gestaan bij beide bezoeken aan de winkel en ook tijdens het afhalen van de meubels. Complimenten!!

Vele meubels in stof of kleuren zoals je naar wens wilt is er. Vele meubels al op voorraad en snelle levertijd.

Schouten

Goede en uitgebreide informatie gehad bij bestellen

Mis de Mogelijkheid om cash te kunnen betalen bij Afhalen