Dinkelaar

Onze ervaring was goed op tijd geleverd en vriendelijk personeel en altijd bereid om advies te geven

Afspraken werden op tijd afgehandeld en zelfs nog eerder

Voor ons niet alles goed geregeld

Bijna helemaal goed

Als iets beloofd is ook zorgen dat het er is.
Wij zouden twee mandjes bij onze salontafel krijgen, maar dat wij ze op gingen halen waren ze er helemaal niet meer.

Esther

Prettige sfeer, open houding personeel.

In geval van onze bank waren er zeer veel verschillende opties mogelijk. Bijna een bank op maat!

Dekker

Niet zo heel best, eerst een verkeerde bank geleverd gekregen, dit meteen gemeld. Pas na een week (omdat wij naar de winkel gegaan waren omdat de mail niet echt vlot ging) eindelijk kunnen regelen... Niet zo heel best, eerst een verkeerde bank geleverd gekregen, dit meteen gemeld. Pas na een week (omdat wij naar de winkel gegaan waren omdat de mail niet echt vlot ging) eindelijk kunnen regelen dat de verkeerde bank opgehaald werd en de juiste bank zou binnen vier weken geleverd worden. Tot onze verbazing krijgen wij een mailtje dat dit pas week 12/13 wordt, dus weer ruim 8 a 9 weken wachten. Vind ik hele slechte service.

Ja als je wilt bestellen, dan kan alles en is het zo geregeld. Maar zodra er iets mis gaat (bij hun vandaan) duurt het allemaal opeens heel lang, jammer hoor.

Foute leveringen moeten veel sneller hersteld worden, het is toch te gek voor woorden dat je eind september spullen besteld en omdat er dan ook nog iets fout gaat, je pas zo rond eind maart je set... Foute leveringen moeten veel sneller hersteld worden, het is toch te gek voor woorden dat je eind september spullen besteld en omdat er dan ook nog iets fout gaat, je pas zo rond eind maart je set compleet hebt. Heel jammer allemaal.

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

De eerste banken waren keurig volgens planning half november in huis. Deze bank is pas opgehaald half januari 2015, waarbij bij thuiskomst is geconstateerd dat de leverancier 1 van de 2 banken in... De eerste banken waren keurig volgens planning half november in huis. Deze bank is pas opgehaald half januari 2015, waarbij bij thuiskomst is geconstateerd dat de leverancier 1 van de 2 banken in een foute kleur had geleverd (door de verpakking is dit niet te zien van buitenaf) Op verzoek van de klant hebben wij deze "foute" bank opgehaald terwijl deze ook gebruikt had mogen worden.
Daarna is er direct een compleet nieuwe set besteld (ivm mogelijk kleurverschil) helaas moet deze bank compleet opnieuw geproduceerd worden en heeft dan ook weer een levertijd van circa 8 weken, net als de 1e levering. De extra lange levertijd is hier met name veroorzaakt door de tijd tussen levering en ophalen in januari.
MvG
Pronto Wonen Alkmaar

Drôme

Gezellig, plezierig en veel leuke ideeën opgedaan tijdens het aanschaffen van onze nieuwe hoekbank

Het kerstkoor was zeer gezellig !!

Paul

Onze ervaringen zijn positief, je word correct geholpen door personeel die er verstand van hebben.
Kortom; we komen er al jaren en zullen er blijven komen, ook raden wij mensen pronto aan als ze op zoek gaan naar nieuwe spullen.

Deskundig personeel
Betaalbare spullen van goede kwaliteit
Parkeergelegenheid voor de deur

Vinden het alleen erg jammer dat het afhalen verhuist is naar heerhugowaard, dit is wat ons betreft het enige minpunt.

Prima geholpen ,helpt mee keuzes te maken . Laat ook andere ideeën zien.

Goed advies, en vriendelijk uitstraling.

Weet niet

T. J. Ton

Onze ervaring is heel positief men is vriendelijk ,positief en flexibel. Afhalen is ook uitstekend

Er wordt goed en duidelijk voorgelicht en krijgen krijgen goede uitleg. Ik ben absoluut tegen vooruitbetaling en ookhier is
prima commercieel en profesioneel mee omgegaan en krijg hetgevoel...
prima commercieel en profesioneel mee omgegaan en krijg hetgevoel dat ik het vertouwen verdiend heb

Voor nu kan ik geen verbeter punten geven

Bos

Prima bij aanschaf, after sales dreigt uit te lopen op een fiasco

Levertijd was erg kort

After sales is zeker voor verbetering vatbaar. Na uitpakken constateerden we een gebrek aan de poten van de bank. Dit is tot op heden niet opgelost en er wordt NIET gecommuniceerd over de voortgang.

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Er is inderdaad een set poten bijgeleverd die niet helemaal juist is, deze is direct na melding (week 4) besteld. Helaas duurde het inderdaad langer dan gebruikelijk voordat de nieuwe poten in huis... Er is inderdaad een set poten bijgeleverd die niet helemaal juist is, deze is direct na melding (week 4) besteld. Helaas duurde het inderdaad langer dan gebruikelijk voordat de nieuwe poten in huis waren (deze week) Om het nu gelijk een fiasco te noemen gaat wel veer erg ver.
MvG
Pronto Wonen Alkmaar