Ontzettend vriendelijk en kundig personeel. Je voelt je welkom.

Ze luisteren goed naar de wensen van de klant.

Heb ik niet, we zijn zeer tevreden.

r freriks

goede communicatie

Goed, behulpzaam bij afwijkingen

betrouwbaar gebleken

Slecht. Afgesproken levertijd wordt niet nagekomen. Slechte communicatie, onjuiste informatie. Onvriendelijk te woord gestaan door een dame van de orderstatus afdeling en zeer slecht dat een dure,... Slecht. Afgesproken levertijd wordt niet nagekomen. Slechte communicatie, onjuiste informatie. Onvriendelijk te woord gestaan door een dame van de orderstatus afdeling en zeer slecht dat een dure, grote aankoop niet kosteloos wordt bezorgd.

Nee, helaas niet.

Gratis bezorging, duidelijke transparante communicatie over levertijden en meer klantgerichtheid van medewerkers aan de telefoon.

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste heer/mevrouw
Dank voor uw reactie, waarop onderstaande uitleg.
Beste heer/mevrouw
Dank voor uw reactie, waarop onderstaande uitleg.
Over het telefonisch contact kan ik moeilijk een uitspraak doen en is voor ons nu niet meer controleerbaar maar we zullen uw melding zeker meenemen.
Het Pronto Wonen concept trachten wij duidelijk, transparant en helder te communiceren, het is een meeneem formule en naast een gratis aanhanger of huurbus is externe bezorging ook mogelijk tegen een zeer nette prijs. Meubelen zijn geen "simpele" pakketjes die je via PostNL en dergelijke kunt laten vervoeren.
Betreft de levertijd, op uw orderbon was week 38/40 afgesproken en is uiteindelijk week 41 bij ons binnen gekomen. De extra week wordt bij ons niet gezien als een uitloop van de levertijd.
Uitgaande u hiermee voldoende te hebben geĂŻnformeerd verblijf ik met vriendelijke groet,
Pronto Wonen Alkmaar

Theo Maas

Fijne winkel , met deskundig vriendelijk personeel .

Vragen naar wat je echt wilt en goed advies

Zandvliet

Prima ontvangen, men nam alle tijd voor ons en hebben zoveel mogelijk uitgelegd.

Medewerkster was zeer professioneel.

Egbergen

Sneller geleverd dan verwacht đź‘Ť

Mevr. Schoon

Prima geholpen

Alles werd erg goed uitgelegd. Er werd ook de tijd voor genomen, niks gejaagd.

Ik zou het niet weten.

Eric