Mooie meubelen, veel dingen die mijn smaak zijn en niet te duur

Assortiment is erg leuk

Bezorging is hartstikke duur, 50 euro dan zetten ze het voor je huis, 75 dan zetten ze het nog verpakt en zonder pootjes neer, maar 125 !!!!!! voor 2 items (ieder extra item moet je bijbetalen) ik... Bezorging is hartstikke duur, 50 euro dan zetten ze het voor je huis, 75 dan zetten ze het nog verpakt en zonder pootjes neer, maar 125 !!!!!! voor 2 items (ieder extra item moet je bijbetalen) ik vind dat echt straf!!!! Niet in verhouding bij een bank van 650 euro. Geen goede service, er zou een eigen bezorgservice moeten zijn van de pronto die goede dienstverlening verleent voor een prijs die meer in verhouding is

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste heer/mevrouw,
Als eerste hebben wij een gratis aanhanger ter beschikking en ook een huurbus (Euro 30,00) voor 2 uur.
Het bezorgen van meubelen is nu eenmaal een heel andere tak van...
Beste heer/mevrouw,
Het bezorgen van meubelen is nu eenmaal een heel andere tak van sport dan een pakketje via PostNL en dergelijke.
De kosten zijn zeer redelijk en wij hebben geen aanbieders die het voordeliger kunnen en zelf redden wij het hier al helemaal niet voor. Naast de vrachtwagen inclusief alle kosten van onderhoud, brandstof, verzekering heb je dus ook nog de loonkosten van 2 man personeel.
Dit zijn ervaren meubel bezorgers (en verhuizers) die het zonder schade en problemen afleveren. Jammer dat u het zo ervaren heeft echter zouden wij zeker een voordeligere optie aanbieden als die voorhanden is, naast de gratis aanhanger natuurlijk.
Pronto Wonen Alkmaat

Goed geholpen

Ne

Prima ervaring. Goed geholpen in de winkel en de service bij en na afhalen ook uitstekend

Valt tegen, eerst gebeld of een product op voorraad is en na een positieve bevestiging toch niet hebben. Vervolgens nog een keer moeten rijden en bij thuiskomst is het product na uitpakken... Valt tegen, eerst gebeld of een product op voorraad is en na een positieve bevestiging toch niet hebben. Vervolgens nog een keer moeten rijden en bij thuiskomst is het product na uitpakken beschadigd....

Mooie winkel

Personeel, gewoon wat je mag verwachten.

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste heer/mevrouw,
Het gevraagde artikel was vanuit voorraad leverbaar echter is ons magazijn op zondag en maandag altijd gesloten. We zullen dit intern onder de aandacht brengen zodat dit beter afgestemd kan worden.
Pronto Wonen Alkmaar

Kuiper

Prima service, zelfs toen we een deel van de meubels later wilden halen was dit geen probleem. Alles werd keurig in opslag gehouden voor ons.

B. Baars

Hebben voor het eerst in deze winkel leuke meubel set gekocht.

Genoeg keuze , winkel is ook leuk ingedeeld met verschillende warme stylen.

Meer personeel.

Lizzy Dijkstra

Op zich een mooie fijne winkel met vriendelijk personeel. Zijn een aantal keer terug geweest om een weloverwogen keus te maken. Achteraf totaal niet tevreden over de service nu we een klacht hebben... Op zich een mooie fijne winkel met vriendelijk personeel. Zijn een aantal keer terug geweest om een weloverwogen keus te maken. Achteraf totaal niet tevreden over de service nu we een klacht hebben over onze bank. Nu ineens krijgen we twee A4 tjes toe gemaild waarin de eigenschappen van het materiaal worden omschreven. Deze hebben we zeker niet bij de aankoop gekregen, daar ik alles nog steeds in jullie aankoop map heb bewaard en dit ons zeker ook niet is verteld door de, ik kan niets anders zeggen vriendelijke en mee denkende verkoopster. Wel is er verteld dat er na enige tijd enige plooien zouden ontstaan maar niet dat we een bank geleverd zouden (kunnen) krijgen met aan één gedeelte gerimpelde naden!! Nadat we de klacht hebben ingediend duurde het enige tijd voordat twee personen de klacht kwamen bekijken, maar er geen antwoord op konden geven , wel zeiden ze dat we weinig tot geen kans maakten dat dit een gegronde klacht was. We zouden worden terug gebeld. Na twee weken nog een antwoord, dus maar zelf teug gebeld. Met als antwoord dat de klacht niet gegrond is en dat we de twee A4tje bij aankoop mee zouden hebben gekregen waarin deze eigenschappen zouden beschreven zijn. Niet dus!! Nu dus wel de A4tjes gemaild gekregen met afbeelding hoe de bank er uit zou kunnen komen zien en wat allemaal “normale eigenschappen” kunnen zijn. Ik begrijp nu ook waarom deze A4tjes niet bij de aankoop mee gegeven worden want dan zou je meteen van de aankoop afzien. Ik denk dat dit een hele makkelijke manier is om alle klachten als normale “eigenschap” te omschreven. Tot nu toe dus niet tevreden over de klachten afhandeling ! Ik hoop en verwacht, na het invullen van deze feedback, een reactie van jullie kant.

Mooie winkel met vriendelijk personeel.

Zie hier boven

Nooder

Over de service van de medewerkers in de winkel zijn wij zéér tevreden

Geen inspanning te veel. Uiterste klant en service verlening

Duidelijk aangeven dat bij het afleveren van de goederen, dat geen enkele hulp vanuit de bezorger te verwachten is. Leveren af, daar is ook alles mee gezegd. Wanneer je niet in staat bent de... Duidelijk aangeven dat bij het afleveren van de goederen, dat geen enkele hulp vanuit de bezorger te verwachten is. Leveren af, daar is ook alles mee gezegd. Wanneer je niet in staat bent de verpakking en/of plaatsing van het gekochte te verwijderen/ te verzorgen, móet je zelf zorgen voor de weinige hulp die je daarvoor nodig hebt! Dan is €75.00 wel erg veel geld. Uiteindelijk moet je het zelf doen, snel verdient.