De werknemers die in de winkel werken zijn heel professioneel en deskundig. Mijn ervaring is erg goed met pronto wonen. Ik heb er niks op aan te merken.
Lees bovenstaande
Prima contact en vriendelijk personeel. Jammer dat vergeten is om een actie, tussen aankoop en afhalen(6 weken), ook te laten gelden in deze gevallen.
Ongevraagd prima advies gegeven omtrent onderhoud.
Heb veel vertrouwen in dit bedrijf gekregen en zal zonodig zeker terugkomen
Betrouwbare uitstraling en behandeling
Neen
Zeer fijn geholpen en geadviseerd in de winkel door medewerker. Geen opdringerige verkopers zoals bij een ander concern. Hele fijne winkel.
Goed advies
Prima! Hele goede hulp en uitleg in de winkel zelf. De vrouw nam echt de tijd en vertelde over alle mogelijkheden die er waren. Ook de ophaal service was erg prettig!
Professionaliteit van de verkoopster
Prima, vriendelijke medewerker
Leuke meubels tegen een goede prijs
Via de webshop het meubel besteld wat we in een andere pronto hadden gezien
Fijne indeling in de winkels
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door een aardige dame die er nog niet zolang werkte alleen hebben wij door een communicatie foutje ons bankstel in een andere stof geleverd gekregen wat gelukkig...
Vriendelijk en geduldig
Goede avond ,
Persoonlijk vond ik de service niet goed
We hebben voor ongeveer 7000 euro aan meubelen besteld en afspraken gemaakt zoals bv als de bank niet binnen is willen we...
De verkoopster legde wel alles goed uit zoals vulling bank en behandeling meubels
Zorg dat al het personeel op de hoogte is hoe het werkt met een bestelling en levering momenten
Reactie Pronto Wonen Alkmaar:
Dank voor de gestuurde feedback.
Ik heb u ook al even telefonisch gesproken om door te nemen en het verhaal over de bezorging (extern) zullen we intern nog beter gaan afstemmen.
Blij te...