Uitstekend geadviseerd door Sanne

U heeft een prima medewerkster in dienst

Duidelijkheid bij aanbetaling ontbrak. Eettafel en stoelen besteld. Stoelen volledig aanbetaald en eerder opgehaald. Eerst zou ik op dat moment wederom een aanbetaling moeten doen voor de tafel die... Duidelijkheid bij aanbetaling ontbrak. Eettafel en stoelen besteld. Stoelen volledig aanbetaald en eerder opgehaald. Eerst zou ik op dat moment wederom een aanbetaling moeten doen voor de tafel die in order stond. Beetje vreemd. Na wat telef contacten intern bij u, natuurlijk niet nogmaals aanbetalen.

Vlot en goed geholpen aan een prachtige eethoek.

Goed geholpen.Vriendelijk en deskundig

W johansen

Goed geholpen en heel tevreden

Goed advies gekregen

In de winkel goede vriendelijke service, maar slechte service qua levering: ontbrekende onderdelen, geen telefonische hulp met betrekking tot het in elkaar zitten, slechte handleiding, niet eens... In de winkel goede vriendelijke service, maar slechte service qua levering: ontbrekende onderdelen, geen telefonische hulp met betrekking tot het in elkaar zitten, slechte handleiding, niet eens voorgeboord voor bankpoten. Nalevering in de verkeerde kleur.

Vriendelijke service in de winkel

Betere handleiding en/of betere telefonische hulp bij in elkaar zetten, wat veel meer gefaciliteerd kan worden (bijv door voor te boren)

Bestelling via de website ging gemakkelijk, betalen gaat nog makkelijker.
Maar de levering was een drama.
Eind juni besteld en doorgegeven of de levering eind juli kon ivm nieuwe huis....
Bestelling via de website ging gemakkelijk, betalen gaat nog makkelijker.
Maar de levering was een drama.
Eind juni besteld en doorgegeven of de levering eind juli kon ivm nieuwe huis.
Maar de levering is nog steeds niet geweest. Het was de enige domper op de gehele verhuizing.

Goede webshop

Zeer slechte leveringservice

Redelijk: houd niet van al die regeltjes bij bespreking aankoop bv oever plooien, pilling e.d.Erg betuttelend indekkend

Zie hierboven

Van t veld

Bijzonder slecht

Geen ...Ja van het kastje naar de muur sturen

Sneller Katie ondernemen bij fouten
Bezorgkosten afschaffen

Gerda N

Mijn meubels had ik via de webshop gekocht.
De factuur had ik heel snel via de mail.
Daarna bleef het stil.
Mijn order bleef maar op "bezig met verwerken " staan.
Na een...
Mijn meubels had ik via de webshop gekocht.
De factuur had ik heel snel via de mail.
Daarna bleef het stil.
Mijn order bleef maar op "bezig met verwerken " staan.
Na een week maar eens gebeld hoe dit zat.
Antwoord: Net een nieuw computer systeem. Alles werkt nog niet ok.
Maar de levertijd is 1 á 2 weken. Was dus al 1 week van om.
Na 2 weken nog geen verandering. Weer contact opgenomen.
Nu moest ik er rekening mee houden dat het vakantie is en de levering langer kon duren.
Als het goed is komen mijn meubels a.s. maandag.

Klant goed informeren.

In het verleden goede ervaringen met Pronto. Aangezien ik de serie Alezio had en daarvan de eethoek ook nog wilde bestelde ik deze ook via internet, daarbij ging e.e.a helaas niet zoals gewenst.... In het verleden goede ervaringen met Pronto. Aangezien ik de serie Alezio had en daarvan de eethoek ook nog wilde bestelde ik deze ook via internet, daarbij ging e.e.a helaas niet zoals gewenst. Lange levertijd omdat de serie aangepast werd naar Alesio en tevens het niet beloofde nagekomen. Uiteindelijk heb ik me erbij neergelegd alhoewel ik nog steeds met ongenoegen zit.
Ook wacht ik nog op een reparatieset waar ik vele mails over heb moeten sturen. Mijn nieuwe tafel is nl behoorlijk beschadigd geleverd......

Betere dienstverlening nav klachten. En als iets in een andere vestiging wel aanwezig is, meer mogelijkheden tot aanschaf elders/vervoer tussen beide vestigingen. Dit werd mij nu niet aangeboden,... Betere dienstverlening nav klachten. En als iets in een andere vestiging wel aanwezig is, meer mogelijkheden tot aanschaf elders/vervoer tussen beide vestigingen. Dit werd mij nu niet aangeboden, kostte teveel volgens de bedrijfsleider. Eeg jammer. Achteraf had ik toch die oude Alezio tafel gehad willen hebben. De nieuwe Alesio matched niet geheel met de rest die wij hebben staan.