Goed en snel geholpen.
We wachten wel nog op de levering van 3 stoelen. Ons is gemeld dat we daar halverwege juli bericht over krijgen. Wij hopen daar een dezer dagen bericht over te krijgen.

Goed en snel geholpen

Maand wachten op levering als het niet langer wordt.

Netjes, goed, te vreden. Zou wel tegen een kleine meerprijs bezorgen.

Duidelijkheid hoe de bank in elkaar zit, kleur, verschillende seats, poten, stof

Bezorging

Brian

Goed winkel personeel en ongemotiveerd magazijn personeel

Goed assortiment

goede voorlichting en aandacht voor de client

Prima service. ophalen ook makkelijk!

Prettig geholpen in de winkel, afleveringstermijn klopte, jongens van de levering losten probleem met ontbrekende schroeven keurig en snel op door bij de plaatselijke kluswinkel het materiaal te... Prettig geholpen in de winkel, afleveringstermijn klopte, jongens van de levering losten probleem met ontbrekende schroeven keurig en snel op door bij de plaatselijke kluswinkel het materiaal te kopen.
Mooie bank.

Duidelijke uitleg

schroeven erbij inpakken....

Mevr Bins

Tot nog toe ben ik zeer tevreden

Dat het gewoon op voorraad is dus niet 16 weken wachten of langer

Ja het enige min puntje vind ik dat als je een monteur wil bv om je kledingkasten in elkaar te zetten dat je daar de hoofdprijs voor moet betalen dat vind ik niet leuk wil er best voor betalen maar... Ja het enige min puntje vind ik dat als je een monteur wil bv om je kledingkasten in elkaar te zetten dat je daar de hoofdprijs voor moet betalen dat vind ik niet leuk wil er best voor betalen maar wel redelijk

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste heer/mevrouw
De levertijd is per product/artikel wisselend maar we hebben ook veel uit voorraad leverbaar.
Linnenkasten zitten op een levertijd van zo'n 8 wkn.
Betreft de montage,...
Beste heer/mevrouw
Linnenkasten zitten op een levertijd van zo'n 8 wkn.
Betreft de montage, dit is mogelijk door een externe monteur voor een "redelijke"prijs.
Euro 175,00 per dagdeel (4 uur) Dit zijn zeker geen erge hoge bedragen in de huidige markt.
Mocht u deze informatie nog niet compleet hebben informeer bij de verkoop.
Pronto Wonen Alkmaar

Vriendelijk geholpen ,goede af handeling

Goed advies gekregen

Goede ervaring. leuke collectie, aantrekkelijke prijzen, vriendelijk personeel

zie boven