Alles was goed tot dat de besteling was verlaat dus belde op om te vragen hoe of wat en kreeg gelijk al een bot antwoord en toen 2 weken later weer gebeld was niet heel anders weer bot en zelf door... Alles was goed tot dat de besteling was verlaat dus belde op om te vragen hoe of wat en kreeg gelijk al een bot antwoord en toen 2 weken later weer gebeld was niet heel anders weer bot en zelf door gevraagd bleek mijn email niet goed door gevoert te zijn.. en met ophalen iit her magazijn weer gezeur met dat ze al op opgehaald stonden wat een werk voor 2 paar stoelen en wat een botte reacties van medewerkers

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste heer/mevrouw,
Vervelend te vernemen dat het contact niet of goed of anders is overgekomen.
Beste heer/mevrouw,
Vervelend te vernemen dat het contact niet of goed of anders is overgekomen.
Qua levertijd en verwerking kan ik alleen zien dat de stoelen in week 9 (ipv planning week 8) zijn binnen gekomen en ook direct aan u gecommuniceerd is en de dag erop zijn opgehaald.
Pronto Wonen Alkmaar

Informatie bij aankoop was goed, veel dingen laten zien. Alleen bij het bestellen ging het fout. Na een paar keer telefonisch contact gehad te hebben wanneer onze bank geleverd zou worden werd ons... Informatie bij aankoop was goed, veel dingen laten zien. Alleen bij het bestellen ging het fout. Na een paar keer telefonisch contact gehad te hebben wanneer onze bank geleverd zou worden werd ons verteld dat er iets fout was gegaan met de bestelling. Deze was na 10 weken nog niet gedaan. Kreeg te horen dat ze de fabriek zouden vragen om een snelle levering. Wel excuus maar je mag toch wel iets meer verwachten. Een tegemoetkoming van het bedrijf, die de fout heeft gemaakt zou gewaardeerd worden. Eigenlijk geen visitekaartje hoe je met je klanten omgaat. We hebben er al eerder dingen besteld en ook dat ging niet helemaal goed. De spullen zouden in delen geleverd worden maar toen we het kwamen halen was alles al geleverd, zonder dat wij dit wisten. Dus moesten we dubbel rijden om de spullen naar huis te brengen.

Goede informatie en werden goed geholpen. Mooie spullen en ruime keuze.

communicatie naar buiten mag beter, zeker als je na een paar keer bellen steeds hoort dat de bank binnen de gestelde termijn geleverd zou worden. Na laatste telefoontje kwam de aap uit de mouw, geen... communicatie naar buiten mag beter, zeker als je na een paar keer bellen steeds hoort dat de bank binnen de gestelde termijn geleverd zou worden. Na laatste telefoontje kwam de aap uit de mouw, geen bestelling gedaan. Erg teleurstellend dat dit niet eerder is geconstateerd, zeker als je meerdere keren gebeld hebt.

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste heer/mevrouw
In dit geval was er inderdaad door ons een fout gemaakt bij de verwerking van de order.
Beste heer/mevrouw
Doordat de stofkleur nog niet gelijk bepaald was en dus pas later bekend, was de "on hold" code blijven hangen. Ik was niet bekend of er al eerder telefonisch contact was geweest maar nadat we dit gezien hadden heb ik zelf contact opgenomen en de situatie uitgelegd.
Op dat moment werd er heel netjes op gereageerd en ook zelfs gemeld dat een foutje menselijk was.
Desondanks hebben we echt ons uiterste best gedaan om de bank super snel in huis te krijgen en wat bleek, met een uitloop van klein 2 weken stond deze bank voor u gereed in ons magazijn!
Nogmaals niet gelijk perfect verlopen maar met een zeer net eindresultaat.
Wij hopen dat u inmiddels met veel plezier de bank in gebruik heeft.
René Bot
Pronto Wonen Alkmaar

Peter

Heel goed. Fijn geholpen en goed advies bij de keuzes

NM de Winde

Vriendelijke groet, Prima en deskundig. Hel vriendelijke medewerkers. Fijne winkel. Kom zeker nog een keer terug. Het Bankstel wat ik gekocht heb zit fantastisch. Chapeau voor Pronto.
Vriendelijke groet,
Mevr: N de Winde uit Alkmaar.

Ja de kennis en de vriendelijkheid

Nee hoor

a vanmullum

Wij hebben goede ervaring met pronto in Alkmaar

Aardig geholpen met veel geduld top

Nou nee

Prettig en goede bediening

Op alle vragen een goed antwoord gekregen

Niet nodig

Betty Balder

Leuke winkel met betaalbare meubels .
Vriendelijk personeel

De onwijze leuke inrichting van de winkel.

Nee niet echt .

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Pronto.
De banken die we gekocht hebben zijn van prima kwaliteit.

Het gebruiken van de aanhanger is zeer goed geregeld. Borg was ook niet nodig.

Ervaring is goed. Wordt goed geholpen bij keuzemogelijkheden in ons geval meubelen,