Goed geholpen veel keuze in de winkel

Alleen de service kan wel iets beter meer communicatie moest er zelf achteraan bellen (jammer)

draaistoelliefhebber

Goed, fijn dat de levering zo snel kon, enkel was het wel jammer dat de stoelen eerst niet helemaal hetzelfde waren en andere beschadigd.

- klantvriendelijk
- meedenken
- geen irritatie

- stoelen in voorraad misschien goed nalopen, al kan ik me voorstellen dat hier gewoonweg geen tijd voor is.

Anita

Promto maakt reclame dat alles direct op voorraad en leverbaar is maar als je iets wilt kopen moet het toch besteld worden met levertijden tot 8 weken!
Verder staat de stijl van Pronto mij...
Verder staat de stijl van Pronto mij wel aan. Prijs is ook redelijk.

Leverttijd viel mee. Geen 5 maar 2 weken

Graag wel uit voorraad leverbaar als dat op t label staat.

Kasmo JK

Prettig

Betaalbaar

Elly de Visser

We werden heel vriendelijk geholpen en de jongeman gaf goede adviezen. Werkte ook mee aan de snelle levering.

Vond het geweldig dat we 2 kasten kochten en dat deze 's middags al thuis stonden.

Heb totaal niets aan te merken.

Ruime keuze

nee

levertijd duurde langer.

Familie Aarsen

We zijn zeer professioneel geholpen in de winkel, hadden helaas een defect onderdeel aan onze bank en ook dat is zeer deskundig opgelost door de after-sales en kosteloos thuis omgeruild. Ik ben zeer... We zijn zeer professioneel geholpen in de winkel, hadden helaas een defect onderdeel aan onze bank en ook dat is zeer deskundig opgelost door de after-sales en kosteloos thuis omgeruild. Ik ben zeer tevreden met Pronto Alkmaar!

Klantvriendelijke houding medewerkers

Probeer dit vast te houden

W. Kroon Schagen

Wij hadden keurig een bestelling gedaan en deels aanbetaald. Na ca. 6 weken later bleek tijdens een telefonisch onderhoud dat de bestelling niet was gedaan bij de fabrikant. Hierdoor moesten wij... Wij hadden keurig een bestelling gedaan en deels aanbetaald. Na ca. 6 weken later bleek tijdens een telefonisch onderhoud dat de bestelling niet was gedaan bij de fabrikant. Hierdoor moesten wij toch weer ca 6 weken wachten op onze eettafel.

Goed gesprek met verkoper en alles in goed overleg. Kennelijk is daar ergens de fout tot niet bestellen gedaan.

Dagelijks alle bestellingen nagaan of er is besteld en wanneer de klant zijn of haar product kan ontvangen.

Reactie Pronto Wonen Alkmaar:

Beste Heer/Mevrouw Kroon,
Beste Heer/Mevrouw Kroon,
In uw geval is er inderdaad iets fout gegaan met de bestelling naar de leverancier en is deze in eerste instantie niet besteld. Dit is nog wel ook vermeld met de excuses in de mail van 14 maart.
Desondanks willen wij u graag alsnog verblijden met een kleine vergoeding in de vorm van woonaccessoire in onze winkel. Zodra u in de buurt bent, bent u van harte welkom.
Pronto Wonen Alkmaar

Kennis van zaken

nee

Wilma

Heb een professioneel advies gekregen waarvoor alle tijd werd genomen en uiteindelijk heb ik een hoekbank geleverd gekregen die helemaal naar wens is.

Erg fijn dat de verkoopster met mij mee kon denken, om zo tot een goede aankoop te komen