J.M. van Eerde

De winkel is al prachtig, dus dat begint al goed. Vriendelijk geholpen en de verkoopster nam alle tijd voor ons. In de winkel staat zó veel dat we er drie keer doorheen gelopen zijn om in het hoofd... De winkel is al prachtig, dus dat begint al goed. Vriendelijk geholpen en de verkoopster nam alle tijd voor ons. In de winkel staat zó veel dat we er drie keer doorheen gelopen zijn om in het hoofd alles te vergelijken. Heerlijk om zo veel keus te hebben in allerlei verschillende stijlen.

Uitstekende verkopers en een rijk ingerichte winkel! Veel zien, voelen en proberen!

De stalen met stoffen die mee naar huis genomen kunnen worden zijn op zich groot genoeg (in elk geval zo groot dat we er echt niet over klagen), maar ze hadden wat ons betreft nog een keer zo groot... De stalen met stoffen die mee naar huis genomen kunnen worden zijn op zich groot genoeg (in elk geval zo groot dat we er echt niet over klagen), maar ze hadden wat ons betreft nog een keer zo groot mogen zijn.

A.Hak

Perfect geregeld .Goed ontvangen en prima levering.

afspraken nakomen

Nvt

Goede kwaliteit ,lange levertijd

Klantvriendelijk

Klachtenservice moet administatief beter

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review en aanbeveling. Vanwege corona zijn sommige artikelen langer onderweg geweest dan u van ons bent gewend. We hopen hierbij op uw begrip. Veel woonplezier gewenst met uw aankoop!
Pronto Wonen Barneveld

Jansen

Slechte communicatie

Klantvriendelijkheid en probleemoplossend van medewerkster

Verbeter de communicatie en hou de klant op de hoogte

Beste klant,
Bedankt voor uw review. Door corona zijn sommige artikelen langer onderweg geweest dan u van ons bent gewend. Vanwege de uitloop hebben wij een kadobon en gratis bezorging aangeboden ter compensatie. We hopen daarom dat u tevreden bent over uw nieuwe meubels en dat we u in de toekomst weer in onze winkel mogen begroeten.
Pronto wonen Barneveld

Van den brink

Kwaliteit van het product is uitstekend en helemaal naar wens. De service daar in tegen kan beter

Goede kwaliteit producten

Communiceer beter naar de klant over de leveringen

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat de zitbank, tafels en stoelen helemaal naar wens zijn. Zou u ons willen laten weten waar we onze service kunnen verbeteren?...
Pronto Wonen Barneveld

A.A. Tsilifis

Slecht

Alles !!

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Graag horen we wat er tijdens het verloop van de order niet naar wens is verlopen.
met...
Pronto wonen Barneveld

Jolanda Prins

Prettig en klantgericht! ruimte om rustig te kijken en indien nodig professioneel maar ook bruikbaar en passend advies

Klantgericht en niet opdringerig!

Keuze van materialen bank benoemen en laten zien met voor en nadelen

Josien van Garderen

Blij met de aangeschafte meubels, veel keuze, vriendelijk personeel

Betrokken, vriendelijke verkoper die meedacht

We waren er niet mee bekend dat we de verschillende items zelf moesten monteren, dat had wel even verteld mogen worden
Ook heeft verkoper niet verteld hoe we de tafels goed kunnen onderhouden,...
Ook heeft verkoper niet verteld hoe we de tafels goed kunnen onderhouden, daar moeten we nog even achteraan bellen

V.s.

Goede service

Goede communicatie

Oosterbroek

Prima service

Goed verpakt, geleverd op plek en mooie kwaliteit