Gj V dijk

Servic alles was prima

Mevr MEJ Vlaanderen

Gewoon goed, vriendelijk personeel en behulpzaam

prive

Goed, bij de aanschaf we mochten een stoel meenemen om te kijken hoe t thuis stond. Top!
Helaas was er bij het afhalen een foutje gemaakt en kwam ik thuis met 6 stoelen waarvan 2 de verkeerde kleur hadden.

Lijkt mij prima prijs kwaliteit verhouding.

Bij foute levering is wel iets meer nodig dan alleen ‘sorry meneer’. Moest er wel een keer extra voor rijden.

Jan Bos

Leuke winkel met veel keus en behulpzaam personeel

Prijs, kwaliteit verhouding

G.van den Brink

Fijne winkel

Hulpvaardig personeel

Ourradi

(Bewerkt)

Ze helpen heel graag en Ze zijn vriendelijk

Ze komen de afspraaken na

Jasperse

Na het eerste bezoek een opeenvolging van rampzalige gebeurtenissen, die niest met Corona te maken hadden.

Gastvrij ontvangst. Neemt de tijd om naar de wensen te luisteren.

Controle op de geplaatste bestelling alvorens uit te leveren aan de klant. Wat soepelere houding bij fouten die gemaakt zijn. Klant niet met extra kosten opzadelen.

Reactie Pronto Wonen Barneveld:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw review. Volgens onze gegevens is de bank is door u verkeerd besteld en als service hebben we een complete omruiling gedaan. Mochten er desondanks toch nog problemen zijn met de nieuwe bank neemt u dan gerust opnieuw contact met ons op.
Pronto Wonen Barneveld

Theo Van Bezooijen

Vriendelijk en klantgericht

Zéér netjes geholpen, goed telefonisch op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Op dit moment niet

Maik

Snel geleverd.

Snelle communicatie, vriendelijk personeel.

Beetje rommelige winkel.

Marieke Kelderman

Prima bedrijf! Klant vriendelijk en eerlijk!

Duidelijk en eerlijk !

Nvt