Aline en Pieter Versteeg

Onze ervaring met dit bedrijf was boven verwachting

Mooie showroom met mooie spullen en vriendelijke personeel die erg behulpzaam zijn.
Het huren/gebruiken van hun eigen bus voor het vervoer van de spullen is een super service.

A.G.Ruijs

Zeer tevreden met kopen bij Pronto Wonen Barneveld

Goede voorlichting en geen opdringen van verkoper

Ben zeer tevreden met product en afhandeling en bezorging. Heb dit al telefonisch medegedeeld

fam Verkuil

Een goede en betrouwbare indruk geeft het personeel. Klantvriendelijk, behulpzaam en denkt mee mogelijkheden! Bij het uitzoeken van onze bank een leuk contact en vooral fijn dat er meegedacht wordt!

Positief, in mogelijkheden denken en behulpzaam.

Thuisbezorgen op wat kortere termijn zou wel heel erg fijn zijn. Nu konden we de bank zelf ophalen, was ook prima geregeld dus geen klachten hierover.

A Visser

Top goede fijn service

Supersnel en vriendelijk

Wou dat ze wat dichter bij zaten

J v d Brink

Valse voorlichting, over aflevering fauteuil is zitgedeelte dieper dan de bank moeten kussen in de rug doen om goed te zitten je word moe om er in te zitten ,het is jammer maar zal geen reclame voor... Valse voorlichting, over aflevering fauteuil is zitgedeelte dieper dan de bank moeten kussen in de rug doen om goed te zitten je word moe om er in te zitten ,het is jammer maar zal geen reclame voor jullie maken ,alleen maar negatief Vijf en zestig euro betaalt om hem binnen te zetten op de plaats waar hij komen moest,was door de verkoper belooft
(G B Blaauwendraad) had hem beter zelf op kunnen halen moest nu ook iemand er bij halen om hem binnen te zetten en afmonteren de €65 is gewoon weggegooid geld

Niets

Goede. Voorlichting geven

Reactie Pronto Wonen Barneveld:

Beste klant,
Beste klant,
Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent over uw aankoop. De zitdiepte in de relaxfuntie van uw bank is even diep als het showmodel dat is getoond in de winkel. Qua aflevering is het zo dat we door de corona-regelingen een aantal weken niet binnen hebben kunnen afleveren maar in plaats hiervan alleen tot aan de voordeur. Hiervoor vragen we uw begrip.
Pronto Wonen Zwolle

J H Peperzak

Vriendelijk en deskundig personeel

geode uitleg

Kamsteeg

Vriendelijk personeel,ruime keuze,ruim de tijd om tot een goede keuze te komen

Nog sneller dan afgesproken

Pronto Wonen Barneveld

Goed geholpen, snelle levering

Eerlijk advies

Duidelijk vermelden dat het zelf in elkaar gezet moet worden

Sneijders

Fijn personeel

Ze nemen de tijd voor je

Bijtien

Goed verlopen

fijn en goed geholpen

de winkel niet zo vol zetten, anders indelen