hendriksen

Prima ervaring

heel veel keus en prima advies

geen verbeterpunten

Hofman Wim

Vriendelijk personeel

Goede uitleg van verkoper tijden oriëntatie aankoop

Jeanet

Prima geholpen bij de aankoop van een bartafel met 4 krukken

Vriendelijk personeel

Belletje bij de balie. Soms staat er niemand en dan sta je toch eventjes te wachten
Deze enquête is onhandig. Ik ben nog nooit op jullie website geweest en nu moet ik die toch beoordelen. Ik heb besteld in de winkel. Overal waar 1 ster staat : zie dat als nvt omdat ik er geen ervaring mee heb
In de folder stond : uit voorraad leverbaar, maar d voorraad was niet in Barneveld waardoor ik toch een week moest wachten. Terwijl ik dacht dat ik het zo af kon halen.
Ik zou gebeld worden als mijn bestelling binnen was maar k werd niet gebeld. Dus heb k zelf gebeld.

Reactie Pronto Wonen Barneveld:

Beste mevrouw ten Hove,
Bedankt voor uw review! We zullen uw feedback meenemen en aanpassingen doorvoeren.
Desondanks hopen wij dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe bartafel en...
Beste mevrouw ten Hove,
Desondanks hopen wij dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe bartafel en barkrukken.
Pronto Wonen Barneveld

Leemeijer

Levering goed. Service aanvraag ingediend en nog steeds niets gehoord. Begint irritant te worden.

Online aankoop.

- Leveringsdatum van bezorgen kwam pas na mijn telefoontje.
- Nazorg nog niet geregeld.

Reactie Pronto Wonen Barneveld:

Beste heer Leemeijer,
We hebben uw verzoek doorgestuurd. U zult binnen korte termijn worden teruggebeld.
Pronto Wonen Barneveld

Bram en Carla van Velsen

Eerste aankoop in oktober 2019 beviel ons goed .
wij werden goed en ontspannen uitgelegd wat we kochten

de motivatie om ontspannen en duidelijk hun best te doen om de klant zo goed mogelijk tot dienst te zijn.
men geeft ook meerdere keuzes aan .

helaas geen verbeterpunt want ook al doet men hun uiterste best
de beslissing om te kopen ligt bij de klant.

Henk Veldhuizen

Zeer goed

Medewerkers die denken in mogelijkheden zonder opdringerig te zijn. Hebben ons uitstekend geholpen om ook de uitgezochte artikelen direct mee te nemen. Niets was hen te veel

Overwegend positief. Mooie showroom, prettig personeel.

Snelle reactie op mail.
Toilet in showroom.
Overzichtelijke mooie rustgevende winkel.

Je kunt een aanhanger mee krijgen, maar wat als je er niet mee kan of durft te rijden? Ik zou pleiten voor een (gratis) bezorgservice binnen de gemeente.Ik kocht nu voor bijna €250 stoelen, de... Je kunt een aanhanger mee krijgen, maar wat als je er niet mee kan of durft te rijden? Ik zou pleiten voor een (gratis) bezorgservice binnen de gemeente.Ik kocht nu voor bijna €250 stoelen, de vorige keer voor meer dan €800 een bank. Bij een concurrent in Barneveld heb ik in dezelfde periode een eetbank gekocht van €350 en die werd keurig netjes in overleg bezorgd. Dat is toch nét even klantvriendelijker.

Enorm veel keus en bijzonder gezellige inrichting

Geen opdringerige verkoop activiteiten. Rustig je gang kunnen gaan.

Prima geholpen met goed en bruikbaar advies

afspraken goed nagekomen

duidelijker zijn dat impregneren van de meubels door de koper zelf moet worden gedaan

Rombouts

Zeer correct ontvangen bij eerste contact in winkel

servicegericht