Mike

Goed en snelle levering

Nette winkel

Heb zelf moeten bellen of het artikel binnen was werden hier niet van op de hoogte gehouden

Super ervaring mee, alles goed geregeld

Afspraken nakomen

Ook bij depo kunnen betalen...

Goede service vriendelijke uitleg

Weet veel over product te vertellen

Eerder informatie over de bestelling

Annemiek

Wij hebben hier een bank gekocht

Vriendelijk geholpen, er werd echt de tijd voor ons genomen

Bij levering van de bank werd er geklaagd over de begaanbaarheid van ons terrein. Het is een nieuwbouwwijk en het regende, modderig dus. Kwam niet heel klantvriendelijk over

Ketel

Ervaring is iedere keer weer super. Vriendelijk personeel met kennis van zaken, maar niet opdringerig.

Prijs kwaliteit verhouding, persoonlijke benadering en goede adviezen

Snelheid levering misschien en informatie daarover, dat kan wellicht iets sneller

Redelijk oke.

Personeel vriendelijk, beleefd
Verkeerde levering goed opgelost door stoelen weer op te halen en te bezorgen.

Verkeerde stoelen zijn geleverd
Aangeven dat bij ophalen grote auto nodig is en niet zeggen dat het wel in de auto past.

Prima! Meubel besteld en volgens afspraak binnen levertijd konden wij het ophalen. Wij komen al lang en graag bij Pronto!

Leuk assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding, goede dienstverlening (zoals aanhanger lenen), afspraken nakomen, goed benaderbaar, kundige vriendelijke medewerkers.

Weet ik zo niet.

Reinate

Verkoper is enthousiast, gaf duidelijk info over soort bank en verschillen in de vullingen e.d. Bankstel was al eerder binnen dan gepland stond, het was geen probleem om hem daar wat langer in de... Verkoper is enthousiast, gaf duidelijk info over soort bank en verschillen in de vullingen e.d. Bankstel was al eerder binnen dan gepland stond, het was geen probleem om hem daar wat langer in de opslag te houden totdat onze verbouwing klaar was..

goede uitleg

Kamphuis

Super vriendelijke mensen

Veel keuze goede service

Ga zo dóór!

Mooie winkel, gastvrij, je mag met van alles slepen, duidelijkheid

Aardig, gastvrij, veel informatie

Misschien iets minder vol