Uitstekend
Prijs/kwaliteit verhouding, producten in onze smaak, fijn personeel, goede service.
Geen. Wij komen zeker terug.
Geen. Wij komen zeker terug.
Leuk advies,betaalbare meubels Ed.
Zijn zeer tevreden
Klantgericht neemt de tijd
Deskundig advies (wel een beetje afhankelijk wie je adviseur is)
Levering was (veel) te laat, echt balen, maar de oplossing was netjes, alle meubels werden keurig thuis afgeleverd (in 3...
Best grote order gedaan, maar zelfs een poefje of een showroomlamp wordt volledig berekend.
Levering was veel later dan toegezegd, terwijl wij hier bewust op geselecteerd hadden.
Niks opvallends
Leuken sortering aan meubelen, en aanverwante artikelen.
Als er een levertijd is opgegeven dan wel graag nakomen en niet weken later zelf moeten bellen hoe het zit.
Kom de levertijd niet over een met de genoemde levering, ga dan even contact opnemen...
Ruime keus, klantvriendelijk personeel.
Na de bestelling hoorde ik lange tijd niets. Af en toe een statusbericht zou fijn zijn geweest!
Goed verpakt
Kennis van te verkopen producten, stoffen etc. óf de manier waarop het gebracht wordt kan verbeterd worden.
Wisselde in praktijk overigens wel bij 2 verschillende verkopers.
Klantgericht, vriendelijk, goeie prijs qualteit, goeie service en lekkere koffie 😉
Lastig te zeggen mijn tips en verbeterpunten heb ik al neergelegd bij het team. En dat nemen ze ook in dank af!