Erg lange levertijd (meer dan 4 mnd itt aangegeven 6-8wkn

Bij telefonische navraging, meerdere keren nieuwe info / beloften die niet bleek te kloppen

Geen actieve...
Erg lange levertijd (meer dan 4 mnd itt aangegeven 6-8wkn

Geen actieve informering vertraging, alleen na informatievraag onzerzijds

Mooie meubels

Informatieverstrekking
Intern deugdelijke vastlegging contactinfo

Nieuwe bank gekocht, fijn geholpen, wel wat lange levertijd maar dat is bij meubels helaas de norm.

Prettige hulp bij keuze, duidelijke informatieverschaffing.

Bij levering van bank het plastic en karton van verpakking weer meenemen, is voor de consument met een kleine afvalbak erg veel gedoe om dit weer kwijt te raken. Dit zou de beleving van het krijgen... Bij levering van bank het plastic en karton van verpakking weer meenemen, is voor de consument met een kleine afvalbak erg veel gedoe om dit weer kwijt te raken. Dit zou de beleving van het krijgen van een nieuw meubel duidelijk verbeteren.

Michiel

Zeer kundig en prettig geholpen

Ze hanteren logische levertijden én doen niet in luchtkastelen.

Everline den Hartogh

vriendelijk verkopers, veel mogelijkheden in de uitvoering van de meubels

het zou fijn zijn als je niet zelf de meubels in elkaar hoefde te zetten en in te spuiten

2x2 stoelen besteld in 2 kleuren.
Bij levering bleken het verschillende poot-systemen te zijn waardoor de sets stoelen verschilden in hoogte.
Was even lastig maar werd goed opgelost

vriendelijke en snelle behandeling

nvt

Goede verkoper als het om verkopen gaat
Daar naar niks meer waard

Afspraak niet na komen

Bij klachten meer aan dacht geven

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. We hebben uw aanvraag momenteel in behandeling. De stoelen worden omgeruild en onze service afdeling gaat deze week contact met u opnemen om de vragen rondom uw nieuwe hoekbank zo goed mogelijk op te lossen.

Marco

Goed geholpen door kundige medewerker

goede producten en personeel die weet wat ze verkopen

snellere levertijden

Slecht. Is een klacht over een tafel. Moet nog steeds worden opgelost

De communicatie en het bezorgen is niet van deze tijd. Moet zelf ophalen. Vond ik raar als als je meubels ergens koopt

Goedemiddag mevrouw,
Goedemiddag mevrouw,
Bedankt voor uw review. We hebben uw order nagekeken maar er is bij ons nog geen servicemelding binnengekomen. Zou u via onderstaande link de klacht willen doorgeven zodat we deze met u kunnen oplossen?

Anton

In eerste instantie een prettige ervaring, we werden in de winkel goed en vriendelijke geholpen. De afgesproken levertijd werd ver overschreden en dit alles zonder enige communicatie vanuit Pronto... In eerste instantie een prettige ervaring, we werden in de winkel goed en vriendelijke geholpen. De afgesproken levertijd werd ver overschreden en dit alles zonder enige communicatie vanuit Pronto Barneveld. We moesten zelf bellen. Bij levering al iets mis met één van de geleverde stoelen, tijdens contact werden we er op gewezen dat we het zelf maar moesten regelen met Oranje, want we hadden een onderhoudscontract erbij genomen. De manier waarop dit ging was niet klantvriendelijk, geen enkele support van de winkel

De verkoper was goed onderlegd en kon alles duidelijk uitleggen en verklaren

Communicatie: houd de bestellingen / leveringen in de gaten en laat de klant niet in het ongewisse mbt de levering van besteld meubilair.

Goedemiddag,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat de leverdatum van uw nieuwe eetkamerstoelen is uitgelopen. Onze excuses dat de vertraging niet duidelijk naar u is gecommuniceerd. Er is vandaag telefonisch contact geweest met u en onze serviceafdeling. We zullen er alles aan doen om het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Walet

Fijn personeel, wij zijn 2x geweest. Eerste keer om te oriënteren en de 2x om te bestellen. We werden de 2de keer gelijk herkent. En alles besproken met een bakje koffie.

Mooie overzichtelijke winkel. Fijn personeel.

Ik heb mijn bankstel nu 4 weken maar nog geen servicecertificaat ontvangen.