Mijn ervaring was zeer prettig
vriendelijk en behulpzaam
niet echt
vriendelijk en behulpzaam
niet echt
Het was gewoon goed met een prettige sfeer
Zou niet weten wat
Er is veel keus. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.
Het is jammer dat er geen eigen bezorgservices zijn.Laten bezorgen is nu wel erg prijzig.Laatste bezorging heeft ons 163 euro gekostðŸ˜.
Eindelijk een winkel waar voor de kleinere portemonnee ook een kans op een mooi product aanwezig is.
Simpeler regeling voor vervoer van de producten voor klanten die binnen een straal van 25 km wonen.
Vriendelijke jonge medewerkers
Geen idee
klantvriendelijk, personeel neemt de tijd voor je en een prima prijs/kwaliteit verhouding
Wellicht een makkelijker bezorgservice, hier zelf de aansturing voor regelen ipv door de klant te laten afregelen
Nette service.
We twijfelden over de bank omdat deze precies tussen 2 muren moest komen in ons nieuwbouw huis. De muur was 290cm en de bank 292cm. Ze gaven de garantie dat de bank iets...
Geen verbeter punten.
Ja ze geven goede raad bij het aanschaffen van de meubels. En je krijgt hierbij goede uitleg.mijn
Mijn tip is of het niet beter is dat jullie zelf gaan bezorgen.
Zie onderdeel hiervoor. Duidelijkheid over de kwaliteit (kan pluizen/doorzakken). Voordat je het koopt wordt je dat duidelijk gemeld. Ook over de leveringstermijn is men duidelijk. Soms wel iets...
Ze laten je vrij niet opdringerig
Korte levertijd