Mijn ervaring was zeer prettig

vriendelijk en behulpzaam

niet echt

Van den Dungen Gronovius

Prettig, behulpzaam en heel veel keus

Het was gewoon goed met een prettige sfeer

Zou niet weten wat

Plieger

Diverse keren meubels bij jullie gekocht,waarbij wij prettig werden geholpen en kregen daarbij deskundig advies.

Er is veel keus. De prijs/kwaliteitsverhouding is prima.

Het is jammer dat er geen eigen bezorgservices zijn.Laten bezorgen is nu wel erg prijzig.Laatste bezorging heeft ons 163 euro gekost😭.

Henk

Na de aanschaf van een bankstel: prettige sfeer in de winkel, vriendelijk en goed geïnformeerd personeel, grote keus.

Eindelijk een winkel waar voor de kleinere portemonnee ook een kans op een mooi product aanwezig is.

Simpeler regeling voor vervoer van de producten voor klanten die binnen een straal van 25 km wonen.

Goede nette service

Vriendelijke jonge medewerkers

Geen idee

Edwin van den Oudenalder

We hebben hier ons mooie nieuwe bankstel en tal van accessoires aangeschaft

klantvriendelijk, personeel neemt de tijd voor je en een prima prijs/kwaliteit verhouding

Wellicht een makkelijker bezorgservice, hier zelf de aansturing voor regelen ipv door de klant te laten afregelen

WD

Bank gezien en gelijk die dag besteld.

Nette service.
Nette service.
We twijfelden over de bank omdat deze precies tussen 2 muren moest komen in ons nieuwbouw huis. De muur was 290cm en de bank 292cm. Ze gaven de garantie dat de bank iets kleiner uit zou vallen als we hem bestelden. En de bank paste perfect :)
Top meegedacht en snel geleverd!

Geen verbeter punten.

W.J.Jakobs

Mijn ervaring is dat overal alle tijd voor genomen wordt en dat er bij problemen zoals een verkeerde levering gelijk actie wordt ondernomen. Het personeel vind ik erg vriendelijk en meedenkend in... Mijn ervaring is dat overal alle tijd voor genomen wordt en dat er bij problemen zoals een verkeerde levering gelijk actie wordt ondernomen. Het personeel vind ik erg vriendelijk en meedenkend in de zin van oplossing zoeken als er problemen zijn.

Ja ze geven goede raad bij het aanschaffen van de meubels. En je krijgt hierbij goede uitleg.mijn

Mijn tip is of het niet beter is dat jullie zelf gaan bezorgen.

Super. Nu blijkt dat mijn fauteuil kraakt als je erin zit hebben ze ons een nieuwe fauteuil aangeboden.
Het was nog wel in de garantie periode, maar het ging zonder poespas en was met een melding via de site afgewikkeld.
In Barneveld wordt je sowieso erg vriendelijke geholpen en men is ook duidelijk over de levering (zelf ophalen/ophaalservice). Zoals ik ben voorgelicht voorkomt misverstanden.

Zie onderdeel hiervoor. Duidelijkheid over de kwaliteit (kan pluizen/doorzakken). Voordat je het koopt wordt je dat duidelijk gemeld. Ook over de leveringstermijn is men duidelijk. Soms wel iets... Zie onderdeel hiervoor. Duidelijkheid over de kwaliteit (kan pluizen/doorzakken). Voordat je het koopt wordt je dat duidelijk gemeld. Ook over de leveringstermijn is men duidelijk. Soms wel iets langer dan verwacht, maar dat vertellen ze wel eerlijk.

Attente medewerkers met een service gericht voorkomen verkopen is hun doel maar dat is niet direct merkbaar in alle rust rondlopen vragen koffie en uiteindelijk toen we er uit waren is er... Attente medewerkers met een service gericht voorkomen verkopen is hun doel maar dat is niet direct merkbaar in alle rust rondlopen vragen koffie en uiteindelijk toen we er uit waren is er geschreven. Wel lange lwvertijd van 12 weken

Ze laten je vrij niet opdringerig

Korte levertijd