Mevr hendriks

Voor het eerst iets bij pronto gekocht. Prima geholpen.

Vriendelijk en goed geholpen. Personeel heeft kennis in huis om goed advies te geven.

Nee, weet geen verbeter tips

Harry Dullemond

Vriendelijk, niet opdringerig personeel

Ruime keuze. Nog ruimer als je bedenkt dat je veel meubels naar eigen idee kunt laten bekleden.

Niet bij alle meubels ligt informatie.

Goed geholpen, prettige wunkel, wel beetje onhandige medewerkster, die een hele stoel op de nota vergat.

Scherpe prijs, meedenken, over vervoer bijv.

Beetje scherper opletten bij nota opstellen, en levering accessoires

W Pol

Onze ervaring is erg goed.
Uitstekend geholpen ..vriendelijk personeel.

Klantgericht personeel.

Mw. K.B. Pauk

Wij hebben nu een maand de nieuwe meubels staan van pronto wonen. Service goed. Goede bezorgdienst. En kwaliteit van de meubels is Top! Elke dag weer volop aan het genieten en trots op onze... Wij hebben nu een maand de nieuwe meubels staan van pronto wonen. Service goed. Goede bezorgdienst. En kwaliteit van de meubels is Top! Elke dag weer volop aan het genieten en trots op onze meubels. Beveel ook vrienden deze winkel aan. Prijs en kwaliteit verhouding is goed!

Goed advies gehad van het personeel met combineren van alle meubels en stoffen die we mooi vonden.

Het impregneren van de meubels moest ik uiteindelijk zelf doen. Wat ik dacht dat het gedaan zou worden.

Joke

Ik vind het heel fijn om in de winkel rond te kijken. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Mijn product was niet op voorraad, maar geen probleem om te bestellen.

Geen idee

Positief, kan ze aanbevelen.

Professioneel.

Geen.

Heel fijn ervaren Ik heb in mijn tempo de banken bekeken En uiteindelijk de juiste bank gekozen .

Ja professionele benadering bij het uitkiezen van de stof pootjes etc van mijn bank . Wanneer het voor mij niet duidelijk was werd het rustig en vakkundig uitgelegd.

Nee ga zo door Toppie

Gräfe

Winkel ziet er goed uit Werd vriendelijk geholpen

Alles was op voorraad

Betere afspraken maken voor de bezorging Eerst moest ik aan de chauffeur betalen en later moest ik het eerst overmaken.
Het zou 65 euro kosten en later toch weer 95 euro. Na telefonisch...
Het zou 65 euro kosten en later toch weer 95 euro. Na telefonisch overleg toch 65 euro .

Van de kamp

Goed geholopen met keuze maken