Meubels aangeschaft voor de woonkamer

Prima, we werden fijn geholpen.

Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Jammer dat we onze twee banken zelf moesten inspuiten voor de vlekgarantie.
Dit moet 12 uur drogen. En het kost behoorlijk veel. Dit hadden we verwacht.

g boekhhout-kraai

3 x geweest voor we een beslissing namen. Alle keren netjes en vriendelijk geholpen.

De eerlijkheid van het personeel. Ervoor uit komen als ze het niet goed weten.

We hadden een nota opgesteld zoals gebruikelijk. Een all in house servicepakket bij genomen.
Alleen had de verkoper een fout gemaakt, hij had 1 zitting te weinig gerekend. Daar belde hij later over of hij er 1 bij op mocht zetten?
Kon niet anders als ja zeggen omdat anders de garantie niet telde.
Als verkoper had ik de eer aan mijn zelf gehouden en er gewoon 1 extra bij gedaan en dan vermelden dat de halve zitting mee telt voor 1 hele vandaar dat er 6 nodig zijn want het is een bank van 2 en 3 half zitting. En dan maar hopen dat de klant er zelf mee komt om hem te betalen.

Zeer goed

Zeer goede service

Nvt

Reactie Pronto Wonen Barneveld:

Geachte klant,
Bedankt voor uw reactie!
Wij willen graag ons best doen om op alle fronten u zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Hoe zouden we wat u betreft de informatie op de website...
Geachte klant,
Bedankt voor uw reactie!
Hoe zouden we wat u betreft de informatie op de website kunnen verbeteren?
Wat kunnen we doen om het bestelgemak beter naar wens te maken?
Het antwoord op de 1e vraag willen we graag naar de beheerders van de website sturen.
(Dit wordt namelijk landelijk via het hoofdkantoor geregeld)
Heel fijn om te horen dat u verder zo goed te spreken bent.
Aart
Pronto Wonen Barneveld

Gerard Nieuwendijk

We zijn prettig en deskundig geholpen bij onze aankoop

Zie vraag 1

De leentijd van de gratis aanhangwagen niet te krap stellen.
Van Barneveld naar Putten inclusief laden en lossen en omleidingen / opstoppingen onderweg duurde precies twee uur.
Dit was...
De leentijd van de gratis aanhangwagen niet te krap stellen.
Dit was zenuwslopend.
Deze tijd kun bij deze afstand beter op 2,5 uur stellen.

J. Maas

Goed. Ook bij het inruilen van een product wat fabriekaf niet goed was ging snel en prima.

Diepere productkennis van winkelmedewerkers.

Steven von Eije

Bijzonder positief, we hebben een bankstel gekocht en zijn zeer tevreden met de service

Service: bank was net te laag, bij een andere pronto vestiging waren we geinformeerd dat er geen andere poten beschikbaar waren. In deze winkel hebben ze zelfs een bank op de kop gezet om te kijken... Service: bank was net te laag, bij een andere pronto vestiging waren we geinformeerd dat er geen andere poten beschikbaar waren. In deze winkel hebben ze zelfs een bank op de kop gezet om te kijken of er andere poten onder konden en deze vervolgens besteld. Medewerkers waren zeer deskundig en behulpzaam. We kregen een gratis leenbank omdat we geen andere bank hadden. Toen ik de gratis aanhangwagen iets na sluitingstijd terugbracht kreeg ik slechts een vriendelijke glimlach en de mededeling dat het geen probleem was. Ik zou zeker weer bij pronto barneveld terugkomen!

Een (vermoedelijk nieuwe) medewerker gaf aan dat de bijzondere poten in de bank verpakt zaten. Dat bleek niet het geval. Deze werden echter gratis nagestuurd.

de Groot

Super je word er heel goed en vakkundig geholpen

ze luisteren naar de klant

niet dat ik weet