Een stoel besteld via internet
snelle levering
graag vermelden dat de stoelpoten onderin de stoel verstopt zitten
snelle levering
graag vermelden dat de stoelpoten onderin de stoel verstopt zitten
Grote keuzes in mooie opstellingen welke het winkelen vriendelijk maakt. Goed, vakkundig en vriendelijk personeel. Correcte hulp bij afhalen van goederen.
Betere communicatie met All IN HOUSE service waardoor het voor klant duidelijk moet zijn waar men voor garantie moet zijn. Na 5 telefonische contacten de garantie naar volle tevredenheid opgelost.
Niet opdringerig en als je vragen hebt word je vakkundig en vriendelijk geholpen.
Zo ook het mee denken met de wensen die je hebt.
Ik was uitermate tevreden en zal mensen adviseren om ook daar eens te gaan kijken.
Ik heb geen verbeterpunten.
Kennis van producten. Vriendelijk.
Goede prijs kwaliteit verhouding denk ik. De bank zal het nog moeten uitwijzen, maar tot nu toe bevalt hij goed ( afgelopen week. )
Het duurde even voor we iemand hadden gevonden die ons kon helpen. Maar verder goed te woord gestaan.
Verkoop prima.
Eerst eens goed nadenken hoe de bank naar naar binnen moest.
Beste Sennef,
Bedankt voor het achterlaten van de goede beoordeling. Wij zullen dit voorval met onze vervoerder bespreken om misverstanden in de toekomst te voorkomen.
Veel plezier van uw...
Mooie winkel met veel keuze en een goed assortiment
Informeer je klanten correct over levertijden en mocht dit veranderen, laat dit dan tijdig weten.
Beste Arjan,
Nogmaals onze excuses voor de vertraging. Ondanks alles willen wij u heel veel plezier toewensen van uw draaifauteuil.
Timon
Pronto Wonen Barneveld
Er word tijd genomen voor duidelijk 1 op 1 advies.
Duidelijkere weergave van producten op internet bijvoorbeeld.
Goede begeleiding en adviezen
geen zo door gaan
Mooi design voor een lage prijs
Ik vraag mij af hoe duurzaam het bedrijf is en verder was het moeilijk om een verkoopmedewerker te vinden
Beste Koekoek internationaal,
Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling. Wat betreft het verduurzamen gebruiken wij enkel hout dat FSC is gekeurd, scheiden wij ons afval, reduceren wij ons...