Onze aankoop is bij Pront Wonen Breda is een geweldige keuze.
Tyra Prins
Zeer goed
Graumans
Kwalitatieve spullen, goed meegedacht en nette afhandeling.
Niels Gielen
In 2 fases meubels gekocht (eerst kasten en toen een bankstel). Perfecte service, uitstellen van levering van mijn kant geen probleem en goed opgelost. Ophalen van meubels ook goed geregeld, er...In 2 fases meubels gekocht (eerst kasten en toen een bankstel). Perfecte service, uitstellen van levering van mijn kant geen probleem en goed opgelost. Ophalen van meubels ook goed geregeld, er staat een bus geladen klaar met je spullen en je hebt ruim de tijd om alles thuis te brengen.
Nena
Leuke collectie en aardige medewerkers
Janssen
Zeer goed!!
Remko van der Star
Goed service
C.Verneij
Keurige winkel en breed assortiment
Bianca van oers
Ontzettende leuke gezellige winkel en fantastisch aanbod, zeer tevreden over al onze aankopen.
Rovers
Goede kwaliteit, goed geholpen in de winkel. De service waarbij je een bus kan lenen om de bank te vervoeren viel uit vanwege Corona waardoor de bank werd gebracht. Het is jammer dat hiervoor geen...Goede kwaliteit, goed geholpen in de winkel. De service waarbij je een bus kan lenen om de bank te vervoeren viel uit vanwege Corona waardoor de bank werd gebracht. Het is jammer dat hiervoor geen vergoeding werd gerekend.