Gewoon gastvrij gezellige sfeer..super leuk shoppen en prijstechnisch heel goed
Goede service. Houden zich aan afspraak
L. van Baal
Klantvriendelijk, maar met foutjes in orderverwerking
Katrien Lievens
Wat een toffe sofa heb ik hier gekocht! Een verkoopster met de nodige kennis en het nodige geduld want geef toe... als je moet kiezen uit zoveel stoffen is het niet makkelijk! 😉 🙈Wat een toffe sofa heb ik hier gekocht! Een verkoopster met de nodige kennis en het nodige geduld want geef toe... als je moet kiezen uit zoveel stoffen is het niet makkelijk! 😉 🙈 Verder ook een zeer aangename winkel en mooi van interieur! 👌 Echt een must voor de 👀 . Ik raad het iedereen aan! Heb spijtig genoeg wel al contact met de klantendienst moeten opnemen wegens een klein vlekje in mijn sofa maar dat is allemaal zeer vlot en eerlijk afgehandeld 👌
afra lenior
Zeer tevreden over service, lieten mij lekker rond te kijken, konden op onze eigen tempo alles bekijken, zonder dat er iemand naar me toe kwam.
Carina van Nijnatten
Prettig aardig personeel.
Pelgrom
Prettige ontvangst. Geen opdringerig verkoop praatje. Denkt mee met klant in het maken van de keuze.