john de Wild

Ervaring is goed

Goedemorgen meneer de Wild,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
Goedemorgen meneer de Wild,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen.
We betreuren het te horen dat de procedure wat betreft het lenen van onze leen bus niet duidelijk naar u toe is gecommuniceerd.
We hopen u ondanks alles in toekomst wel weer te mogen begroeten bij ons in Breda en wensen u veel plezier toe van uw aankoop.

Angela Sauer

Een hele mooi winkel fijn personeel en goede service

Goedemorgen mevrouw Sauer,
Goedemorgen mevrouw Sauer,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Goed om te horen dat u onze winkel er mooi uit vindt zien (compliment aan onze stylistes) en tevreden bent over ons personeel en onze service.
Heel graag tot ziens in Breda!

kees tummers

Hoewel ik de aankoop van een bankstel deed vanuit mijn vakantieadres in Heerlen -dus bij de Pronto Heerlen- waar ik prima werd geholpen- is ook de verdere afhandeling via Breda, en de levering in... Hoewel ik de aankoop van een bankstel deed vanuit mijn vakantieadres in Heerlen -dus bij de Pronto Heerlen- waar ik prima werd geholpen- is ook de verdere afhandeling via Breda, en de levering in mijn woonplaats Zoetermeer prima verlopen. Bij de eerste digitale factuur -vanuit Breda- werd nog niet het nog niet de door mij in Heerlen gedane aanbetaling verwerkt, maar na een mailtje van mijn kant werd dit verholpen. De grootste bank paste net niet in de lift maar de heren van de bezorging hebben die zonder morren via het trappenhuis naar de eerste verdieping gebracht. Hulde!

Goedemorgen meneer Tummers,
Bedankt voor het plaatsen van een review, goed te horen dat ze bank uiteindelijk toch nog via het trappenhuis naar boven hebben gekregen.
Heel veel plezier...
Goedemorgen meneer Tummers,
Heel veel plezier toegewenst van uw bank.
Tot ziens in Breda!
Pronto Wonen Breda

We zijn goed geholpen toen wij onze meubels gingen kopen.

Danielle

Super fijne winkel met zeer vriendelijk personeel. Het personeel is niet opdringerig en laat je op je gemak rondkijken, maar als je vragen hebt nemen ze alle tijd voor je!

Tammy Arts

Top! Goede service, Goede producten.

Danny

Had nooit van ze gehoord. Ben blij verrast over het concept, de producten en de klantvriendelijkheid.

Goed en professioneel geholpen, men dacht goed mee

wouters

Wij zijn uitgebreid geholpen bij de aanschaf van onze meubelen.