Molendijk

Super winkel. Fijn en kundig personeel die ervoor zorgen dat je tevreden de deur uit gaat

I.M.C Baremans

Ik heb bij pronto een complete woonkamerset gekocht en een hoekbank. Werd netjes en vriendelijk geholpen en ze namen echt de tijd. Alles binnen de levertijd binnen zoals afgesproken en geen... Ik heb bij pronto een complete woonkamerset gekocht en een hoekbank. Werd netjes en vriendelijk geholpen en ze namen echt de tijd. Alles binnen de levertijd binnen zoals afgesproken en geen opdringerige verkoop wat ik zelf erg fijn vond. Kortom helemaal tevreden. Alleen 1 verbeterpuntje, zou het fijn vinden als je tegen vergoeding de meubels ook zou kunnen laten bezorgen.

Goed advies gehad bij het uitzoeken van de meubels in de winkel

Janneke

Vriendelijk geholpen en goede uitleg gekregen. Levering was ook véél sneller dan voorgesteld.

joke-69@hotmail .com

Heel vriendelijk behulpzaam en deskundig personeel

Linda

Vrijheid in kijken. Medewerkers zijn goed op de hoogte van producten.

Mark lohn

Bij pronto wonen breda wordt je altijd met een warm welkom ontvangen. Wij hebben heel ons huis ingericht met allerlei spullen van pronto wonen breda. Voornamelijk de lijn van romaro daar hebben we... Bij pronto wonen breda wordt je altijd met een warm welkom ontvangen. Wij hebben heel ons huis ingericht met allerlei spullen van pronto wonen breda. Voornamelijk de lijn van romaro daar hebben we alles van. Dit bedrijf staat garant voor een goede service en kwaliteit. wij kopen nergens anders meer spullen dan bij pronto wonen breda.

J. Van den Bor

???

Reactie Pronto Wonen Breda:

Goedemorgen mevrouw, meneer van den Bor,
Goedemorgen mevrouw, meneer van den Bor,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen, Goed te lezen dat u tevreden bent over de door ons verleende service. Heel veel plezier van uw aankoop en we hopen u in de toekomst weer te mogen begroeten bij ons in Breda.

Pronto Wonen Breda