W valk

Zeer prettig
Wel nog bewijs krijgen dat ik een speciale behandeling voor de stoelen er bij heb gekocht

Toon christianen

Was goed geregeld

Luc Strijk

Ik heb een bank gekocht en ben prima geholpen

Uitstekend, goed advies, houden zich aan de leveringsafspraak en je wordt vriendelijk te woord gestaan, er is zelfs een leenbus beschikbaar ook dat verliep allemaal boven verwachting

Silvia broeren

Bij pronto word je altijd goed en duidelijk geholpen dus je weet altijd waar je aan toe bent.
De service is uitstekend en er word goed naar je geluisterd

Klantvriendelijk. Behulpzaam. Komen afspraken na.

Helaas zijn we niet echt tevreden. We hebben een viertal fauteuils gekocht, waarbij we speciaal gelet hebben op de zithoogte. Mijn vrouw is vrij klein en wil zittend met de voetjes op de grond. In... Helaas zijn we niet echt tevreden. We hebben een viertal fauteuils gekocht, waarbij we speciaal gelet hebben op de zithoogte. Mijn vrouw is vrij klein en wil zittend met de voetjes op de grond. In de winkel perfect. Maar de geleverde fauteuils zijn veel hoger. Wat blijkt (nadat we terug naar de winkel zijn gegaan om de stoelen nog eens te proberen) de stoelen zijn zodanig volgestouwd met vulling dat je zit als op een houten keukenstoel, minstens 8 cm hoger dan in de winkel. Kortom, mijn vrouw kan er niet op zitten. Na de klacht in de winkel , werd ons gezegd, dat de meubels maar moesten inzitten. Ik verwacht daar weinig van eerlijk gezegd.

Nicole

Goed advies. Niet teveel ge-push. Jammer dat er geen onderhandeling mogelijk was.

Arian

Goed geholpen, vriendelijke mensen, jammer dat ze niet bezorgen

Samantha Goedhart

Mijn ervaring met Pronto Wonen Breda is erg positief. Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en alles wordt goed en duidelijk uitgelegd.