Amber

Meubels gekocht. Prima service, deskundig advies en duidelijke uitleg over leveringsvoorwaarden enz.

Goedemiddag Amber,
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen, hartelijk dank hiervoor.
Wat leuk om te horen dat uw onze service en deskundig advies als...
Goedemiddag Amber,
Wat leuk om te horen dat uw onze service en deskundig advies als positief heeft ervaren.
Het spijt ons te horen dat u zelf op zoek moest naar een verkoper, excuses hiervoor.
Wij hopen dat u veel woonplezier mag beleven van de aangekochte meubels.
Pronto Wonen Breda

Het was leuk om mijn aankopen bij Pronto te doen ik ben goed geadviseerd door verkoopster waarvoor alsnog mijn dank

Goedemiddag,
Wij hebben u heel graag van advies voorzien!
Wij hopen dat u veel...
Goedemiddag,
Wij hebben u heel graag van advies voorzien!

Lazaroms van Ham

Klantvriendelijk bedrijf. Veel wensen kunnen gerealiseerd worden.
Levertijd was 11-13 weken. Onze bank was met 9 weken binnen, dus wij waren daar erg blij mee.

Goedemiddag mevrouw Lazaroms van Ham,
Het doet ons goed te horen dat u onze winkel...
Goedemiddag mevrouw Lazaroms van Ham,
Het doet ons goed te horen dat u onze winkel als klantvriendelijk heeft ervaren, hier streven wij elke dag weer naar.
Dank je wel voor uw feedback betreffende bezorgen.
De mogelijkheden voor het bezorgen aan huis zijn mogelijk tegen betaling, U kunt hier ten alle tijden naar informeren bij onze verkopers echter is Pronto Wonen een meeneem formule waardoor wij de prijzen laag kunnen aanbieden ,bezorgen zit hier dus niet in meegerekend.
Vandaar dat onze medewerkers onze kosteloze leenbussen en aanhanger beschikbaar stellen.
Wij hopen dat u veel woonplezier mag beleven van uw aankoop.
Pronto Wonen Breda

Prettige service, veel producten op voorraad en ik werd netjes vooraf gebeld over ophalen.

Goedemiddag,
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Hartelijk dank hiervoor.
het doet ons goed om te horen dat u onze service als prettig heeft mogen...
Goedemiddag,
het doet ons goed om te horen dat u onze service als prettig heeft mogen ervaren.

j Laurijssen

Ik ben heel goed geholpen door jullie
En met de bus is ook ideaal
Toppie??

Goedemiddag J Laurijssen,
Fijn om te horen dat u uw ervaring met Pronto Wonen Breda...
Goedemiddag J Laurijssen,
Fijn om te horen dat u uw ervaring met Pronto Wonen Breda als uitstekend heeft ervaren.

Don van Melick

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel.
Het iz merkzaam dat er achter de schermen veel wordt geüpdated.
Goede service en lekkere koffie!

Goedemiddag meneer van melick,
Het doet ons goed te horen dat u onze service als goed...
Goedemiddag meneer van melick,
Het doet ons goed te horen dat u onze service als goed heeft ervaren en de wat betreft de lekkere koffie die staat bij u volgende bezoek zeker weer voor u klaar ;)
Pronto Wonen Breda

Supervriendelijke medewerkers, mooie en gezellige winkel en goed bereikbaar magazijn

Goedemiddag,
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te plaatsen. Hartelijk dank hiervoor.
Bedankt voor het compliment over onze medewerkers en...
Goedemiddag,
Bedankt voor het compliment over onze medewerkers en winkel
Wij hopen dat u veel plezier mag beleven van de aangekochte meubels. En we zien u graag terug bij ons in Breda
Pronto Wonen Breda

Keurige advisering en goede transport service. Kwaliteit van de geleverde artikelen is prima.

Goedemiddag,
Wij hopen dat u veel plezier mag beleven van de aangekochte meubels. En...

Mia Wien

Goed en vriendelijk

Goedemorgen Mia Wien,
Goed om te horen dat u onze service als goed heeft...
Goedemorgen Mia Wien,
Goed om te horen dat u onze service als goed heeft ervaren.
Pronto Wonen Breda

Bij bestellen vd meubels vriendelijke medewerker. Meubels waren er al binnen 1 maand na bestelling. De hulp bij het afhalen was top. Meubels werden door medewerker in onze eigen bus gedragen.

Goedemiddag,
Fijn te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam heeft...
Goedemiddag,
Fijn te horen dat u onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.
Wij hopen dat u veel plezier mag beleven van uw aankoop.