D van Huygevoort

We hebben een hoekbank gekocht. Alles is prima gegaan.

eveline bogers

Goed bedrijf, mooie meubels en betaalbaar.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Geachte heer/ mevrouw Bogers,
Hartelijk dank voor de gedane moeite om deze review af te geven en voor deze positieve Review.
Ik zal uw service nauwlettend blijven volgen zodat we uw spullen...
Geachte heer/ mevrouw Bogers,
Ik zal uw service nauwlettend blijven volgen zodat we uw spullen zo spoedig mogelijk binnen krijgen.
Daarbij zullen wij mbt de levertijd van serviceonderdelen dit opnemen met de leverancier, zodat de klanten in de toekomst hier minder overlast van onderneemt waar mogelijk.
Wij hopen u dan ook weer in de winkel te mogen ontvangen.
Ilse Smits
Pronto Wonen Breda

Ester

Geweldige service! Gemaakte afspraken worden nagekomen. Ik koop in de toekomst zeker weer bij Pronto.

Erik Verbeek

Prima! Goede service en fijne communicatie :)

In eerste instantie was er geen tijd om mij een bank te verkopen. Gelukkig voor Pronto had de concurrent met dezelfde bank een veel langere levertijd dus ben ik alsnog teruggegaan naar Pronto. Fijn... In eerste instantie was er geen tijd om mij een bank te verkopen. Gelukkig voor Pronto had de concurrent met dezelfde bank een veel langere levertijd dus ben ik alsnog teruggegaan naar Pronto. Fijn dat er een busje geleend kon worden voor vervoer en dat de levertijd kort was. De medewerkster gaf aan dat de pootjes makkelijk onder de bank bevestigd kon worden met een schoefmachine. Echter was voorboren van de gaten noodzakelijk dus moest er helaas eerst nog een boormachine gekocht worden. Tegenvaller! Maar uiteindelijk staat de bank nu mooi.

Onze ervaring met Pronto is dat we zeer tevreden zijn met onze meubels en met de service.

Karel

Meerdere producten gekocht in de afgelopen jaren. Groot assortiment en goede service. Een groter meubel bestellen duurt wel lang

T.A.M. Melker

Positieve ervaring

johan van achterberg

Die is goed zoals je ook mag verwachten

Bank telefonisch besteld en bij mijn bedrijf laten bezorgen