Djon vendel

Worden netjes en goed en duidelijk geholpen in winkel.We hebben er al meerdere aankopen gedaan.heel tevreden.

S.J. de Bruijn

Aankoop van televisiemeubel en eethoek. Zeer goed geholpen door de verkoper.

p holzken

Vriendelijk en vakkundigbedrijf

Mulders

Fijn meedenkend en vriendelijk personeel, mooie winkel voor veel inspiratie, goede service. Helaas waren mijn meubels niet uit voorraad leverbaar terwijl dat wel in de showroom stond.. misschien een... Fijn meedenkend en vriendelijk personeel, mooie winkel voor veel inspiratie, goede service. Helaas waren mijn meubels niet uit voorraad leverbaar terwijl dat wel in de showroom stond.. misschien een tip om teleurstellingen te voorkomen. Verder ben ik super blij met mijn meubels, ze zijn prachtig en van goede kwaliteit!

Alex te Boekhorst

Ik ben zeer prettig en professioneel geholpen. De prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik zal hier zeker vaker terugkomen

lisanne

Ik heb een bank gekocht en ben daar erg tevreden mee hoe ik ben geholpen.

Hebben voor de inrichting van onze eerste woning bij Pronto de meubels voor de benedenverdieping gekocht. Wij zijn hier tot op heden uitermate tevreden over. Zijn meerdere malen terug geweest voor... Hebben voor de inrichting van onze eerste woning bij Pronto de meubels voor de benedenverdieping gekocht. Wij zijn hier tot op heden uitermate tevreden over. Zijn meerdere malen terug geweest voor een staaltje van de meubels die wij mochten meenemen zodat we de verdere inrichting hierop af konden stemmen. Dit was een prettige extra service met een kleine borg die bij het afleveren werd terug gegeven.

Zimmeren

Goed tot redelijk.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste heer van Zimmeren,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om de review in te vullen en voor de aanbeveling.
Beste heer van Zimmeren,
Ondanks de vergissing van de verkoopster te betreuren was, was hier duidelijk sprake van een ‘’kennelijke verschrijving’’.
Ik wens u ondanks deze vergissing veel plezier van uw aankoop en hoop dat we u in de toekomst weer van dienst mogen zijn.
Martijn van der Stokker
Pronto Wonen Breda