Alice janssen

Wij hebben een paar jaar geleden een bankstel gekocht en nu eetkamerstoelen

Albert Verbunt

Alles goed geregeld vriendelijk en behulpzaam personeel en een breed assortiment

Annemarie Peters

Erg goed! De spullen waren ruim op tijd binnen en alles stond al in elkaar, ideaal.

Bert

Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Snel geholpen, advies en afhandeling/bezorging naar wens.

matthijssen

Prima ervaring

In eerste instantie een goede indruk. Helaas toen we eenmaal besteld hadden, hebben we een paar problemen gehad. In eerste instantie hebben ze niet aangegeven dat er ook een Pronto Tilburg is,... In eerste instantie een goede indruk. Helaas toen we eenmaal besteld hadden, hebben we een paar problemen gehad. In eerste instantie hebben ze niet aangegeven dat er ook een Pronto Tilburg is, ondanks dat die niet bij jullie aangesloten zit zou dit wel klantvriendelijk zijn aangezien wij in Tilburg wonen. We wilden graag gebruik maken van het busje van Pronto, dus daar 2 maal voor gebeld. Dit ruim van te voren, alleen kregen we te horen dat het niet mogelijk was om zo vroeg van te voren te reserveren en dat dit ook niet nodig was. Toen eenmaal de leveringsdatum in de buurt kwam en we wel mochten reserveren, was het busje voor 2 weken al volgeboekt. Zeer vervelend. Daarnaast hebben we ook een week extra moeten wachten om gebruik te kunnen maken van de aanhanger, waardoor we dus extra kosten moesten maken. Het busje had voor ons twee voordelen: we konden gratis op en neer rijden en we hoefden geen auto te regelen met trekhaak. Dit was nu dus wel het geval. Eenmaal bij Pronto aangekomen om de levering op te halen, bleek dat we voor een eigen kentekenplaat moesten zorgen. Dit zou zijn verteld aan de telefoon alleen was dit ook niet het geval. Hier heeft de jongen van het magazijn gelukkig wel een oplossing voor verzonnen. Toen was het licht van de aanhanger kapot en moesten de spullen overgezet worden in een andere aanhanger waardoor we dus ook meer tijd kwijt waren.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste Heer,
Dank u wel voor uw review en het prettige gesprek wat hierop volgde.
Beste Heer,
Dank u wel voor uw review en het prettige gesprek wat hierop volgde.
Pronto Wonen is een soft franchise formule. De verkoop zal uiteraard het bestaan van andere Pronto winkels niet ontkennen, zou u hier naar vragen.
Pronto Wonen Breda biedt kosteloos twee leenbussen en één aanhanger aan. De zaterdag, waarover u spreek is de meest gewilde dag en het kan zijn dat deze enkele dagen van te voren reeds geheel besproken is. Mede door deze reden gaan we binnenkort enkele/ alle zondagen het magazijn openen zodat er meer spreiding over het weekend mogelijk is.
Afspraken maken, zonder dat alle meubelen geleverd zijn doen we niet meer. In het verleden hebben we helaas meegemaakt dat er een deel van de levering niet geleverd bleek te zijn door bijvoorbeeld een calamiteit bij een van onze leveranciers en de klant vervolgens tevergeefs in de winkel stond.
Ik ben blij dat de meubelen naar volledige tevredenheid zijn en we u wederom spoedig in de showroom begroeten kunnen.
Martijn van der Stokker

Zeer positief. Vriendelijk in de winkel. Mensen hebben veel productkennis.
Ook telefonisch klantvriendelijk

Natasja Danen.

Mooie meubels, slechte service

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw Danen,
Nogmaals dank voor het invullen van de review en ons prettig telefoongesprek wat daarop volgde.
Zoals aangegeven betreur ik dit incident en hoop ik dat uw volgende...
Beste mevrouw Danen,
Zoals aangegeven betreur ik dit incident en hoop ik dat uw volgende bezoek weer net zo aangenaam zal zijn als uw laatste, toen u zo prettig was geholpen door verkoopster Lilian, bij de aankoop van uw meubelen.
Martijn van der Stokker