Bertens

Twee maal bij pronto meubelen gekocht en naar alle tevredenheid.
Twee maal bij pronto meubelen gekocht en naar alle tevredenheid.
Alles klopte en was compleet. Weet natuurlijk nog niet hoe de kwaliteit van de meubelen is aangezien alles pas een paar weken in ons bezit is.

Marc

Leuke assortiment voor een eerlijke en goede verhouding

Marianne keller

Heb in week 10 een bank gekocht die we zelf in week 13 in Breda opgehaald hebben en heb toen de volgende dag in den Bosch (waar wij wonen) 6 eetkamer stoelen en een fautail besteld

Vlotte klantvriendelijke behandeling in de winkel bij aankoop. Verkoper was goed op de hoogte en probeerde gelukkig niet "meer" te verkopen. Systeem van zelf halen met de bus is ideaal.

M van den Elshout

Wij hebben super leuk gewinkeld de vrouw die ons hielp was enorm vriendelijk!

Kopen van diverse producten (stoelen, tafel, tv meubel)
En het gedeeltelijk retourneren van de bestelling.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw S.,
Beste mevrouw S.,
Dank u wel voor uw review. Zoals ik telefonisch reeds toegelicht heb kan het zijn dat het vervoer beperkt beschikbaar is. Ondanks Pronto Wonen Breda twee bussen en een aanhanger kosteloos aanbiedt, kan het zijn, dat bijvoorbeeld de zaterdag die erg populair is bij de klant, enkele dagen van te voren geheel besproken is. Op de andere dagen is doorgaans wel voldoende mogelijkheid om gebruik te maken van deze service. We adviseren de klant dan ook op tijd een afspraak te maken.
De retourregel waar u over spreekt 30-50% bestaat niet. Dit heeft betrekking op de annuleringskosten 30-50% die volgens het CBW worden gehanteerd, wanneer u de overeengekomen koop annuleert.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.
Martijn van der Stokker
Pronto Wonen Breda

Alles goed!

Reactie Pronto Wonen Breda:

Fijn om te horen!
Veel plezier van uw aankoop, en doet er iets voor dan horen we dit graag!
Pronto Wonen Breda

ton en lian sips

Zeer goed

Klantvriendelijkheid uitstekend, verder geen klachten

Petra van den Berg

Na al eerder een hoekbank te hebben gekocht weer bij Pronto kunnen slagen. Bij binnenkomst worden wij altijd vriendelijk begroet en tijdens onze "zoektocht" worden we regelmatig aangesproken met de... Na al eerder een hoekbank te hebben gekocht weer bij Pronto kunnen slagen. Bij binnenkomst worden wij altijd vriendelijk begroet en tijdens onze "zoektocht" worden we regelmatig aangesproken met de vraag of we informatie willen en/of dat we vragen hebben. Personeel is heel betrokken bij de klant. Dit heeft geresulteerd in wederom een aankoop.