Enzo de Regt

In de winkel zijn we prettig geholpen door de medewerkster. Na thuiskomst hebben we een mindere ervaring gehad doordat Pronto wonen Breda bepaalde keuzes na bespreken van de offerte, niet juist had... In de winkel zijn we prettig geholpen door de medewerkster. Na thuiskomst hebben we een mindere ervaring gehad doordat Pronto wonen Breda bepaalde keuzes na bespreken van de offerte, niet juist had genoteerd. Vervolgens werd het probleem grotendeels bij ons als klant gelegd. Jammer, na een prettige ervaring op locatie.

Beste Enzo,
Beste Enzo,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel. Onze excuses als de communicatie niet duidelijk is verlopen na afloop. De bank was in 1 stof berekend en daarvoor ook getekend maar omdat mijn collega zich nog kon herinneren bij de eerste offerte dat u 2 verschillende stoffen op de bank wilden heeft zij hierover contact opgenomen. Omdat de 2e stof in een hogere stof categorie valt is daarom de prijs hoger uitgekomen. Wij willen u verder alvast veel plezier wensen met de nieuwe bank!

Sandra

Beste Sandra,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met het nieuwe vloerkleed!
Met...
Beste Sandra,

Alex van Maastricht

Prima ervaring en goed geholpen vanaf tm ophalen in magazijn.

Beste Alex,
Bedankt voor de review! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen zowel in onze winkel als in het magazijn! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe tv meubel!
Met...
Beste Alex,

particulier

Geweldig

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe Fonte relaxfauteuil!
Met vriendelijke...

PRONTO Breda

De eerste keer bij Pronto winkel geweest.... Hele positieve ervaring.

Beste klant,
Super fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen bij jullie! Wij willen u alvast veel plezier wensen met de nieuwe fauteuil!
Pronto wonen...

Pronto wonen breda

Prettig

Van meer

Fijne winkel om rond te kijken en fijne benadering door personeel

Ben de Ruijter

Goeie service voor een redelijke prijs

L

Geholpen door een erg leuke meid!

Beste klant,
Super leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen met de aankoop van de barkrukken! Helaas is het momenteel inderdaad erg warm in onze winkel omdat de airco's kapot zijn. Binnenkort worden er gelukkig nieuwe geplaatst. Wij hopen je nogmaals terug te zien in onze winkel!