Marinka

Goed geholpen en prima levering.

Echtpaar

Verkoper in Uden die ons geholpen heeft uitstekend.

Mariette Oostvogels-Vriends

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle afhandeling van onze aankoop

Wim Silvius

Mooie winkel met goed aanbod

Zwaan

Mooie meubels, fijn personeel. Heel blij met onze mooie nieuwe hoekbank! Alleen wel heel jammer dat ze zonder overleg steunpoten geleverd hebben ( in 1 hoek) ipv die mooie poten die we hadden... Mooie meubels, fijn personeel. Heel blij met onze mooie nieuwe hoekbank! Alleen wel heel jammer dat ze zonder overleg steunpoten geleverd hebben ( in 1 hoek) ipv die mooie poten die we hadden afgesproken

Pronto wonen breda

Pronto wonen

Christel Sirin

Klantvriendelijk goede service.

Beste Christel Sirin,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil!
Met vriendelijke...
Beste Christel Sirin,

Kathleen

Het waren heel vriendelijke medewerkers die ons geholpen hebben. we hebben meteen hulp gekregen en nadien een duidelijke uitleg en informatie gekregen. De procedure van bestellen, leveren en afhalen... Het waren heel vriendelijke medewerkers die ons geholpen hebben. we hebben meteen hulp gekregen en nadien een duidelijke uitleg en informatie gekregen. De procedure van bestellen, leveren en afhalen verliep heel vlot. Hier komen we zeker nog winkelen.

Beste Kathleen,
Bedankt voor de review! Goed om te horen dat jullie duidelijk advies hebben gekregen bij het bestellen van de stoelen. Wij wensen jullie veel plezier hiermee!
Met...
Beste Kathleen,

Breda / Den Bosch

Hele slechte en dure bezorgdienst!

Beste klant,
Beste klant,
Vervelend om te horen dat de bezorging niet goed is verlopen en de meubels niet monteert zijn zoals vooraf afgeproken. Hiervoor onze excuses. Het bedrag wat u extra heeft betaald voor montage is dan ook teruggestort. Verder nemen wij deze ervaring zeker mee om de service qua bezorging te kunnen verbeteren.

Henry

Vriendelijk personeel, levertijd korter dan verwacht, aanrader!

Beste Henry,
Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de bank!
Wij wensen u veel plezier hiermee!